Omschrijving

Ben jij een zorgstudent op zoek naar een flexibele bijbaan in Amsterdam? Word flexstudent gehandicaptenzorg bij Cordaan en combineer je opleiding met waardevolle werkervaring in de VGZ/GGZ. Ontwikkel je vaardigheden en groei door naar een rol als begeleider of persoonlijk begeleider. Een mooie kans voor jou!


Wat krijg je van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

  • Tijdelijk contract van 7 maanden (met een uren indicatie van minimaal 2 uur per week)
  • Werkervaring die aansluit bij je opleiding
  • Een salaris van minimaal €2.148,00 tot maximaal €2.969,00 (FWG 25) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
    Dit is minimaal €13,66 en maximaal €18,89 bruto per uur
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Doorgroeimogelijkheden in de zorg

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder als begeleider kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als flexstudent in de gehandicaptenzorg bij Cordaan in Amsterdam ondersteun je cliënten in hun dagelijks leven. Je werkt binnen het domein Wonen, Werk en Dagbesteding (WWD) en helpt cliënten met ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen), zoals persoonlijke verzorging en dagelijkse activiteiten. Jouw werk draagt direct bij aan het welzijn en de zelfstandigheid van de cliënten. Een mooie manier om jouw kennis vanuit de opleiding direct in de praktijk te brengen!


Waar ga je werken?


Je gaat aan de slag op verschillende locaties van Cordaan in Amsterdam en omstreken. Als flexstudent werk je in een team, waar je altijd kunt rekenen op de steun van ervaren collega’s. Je wordt flexibel ingezet op verschillende afdelingen, maar staat nooit alleen, zodat je je zorgvaardigheden optimaal kunt ontwikkelen in een veilige omgeving.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt zit minimaal in het laatste jaar van je mbo-3, mbo-4, hbo of wo-studie
  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Je hebt ervaring met persoonlijke verzorging van cliënten of bent bereid dit te leren
  • Je bent flexibel inzetbaar en leergierig: je schakelt snel tussen taken en ziet deze functie als een mooie kans om te leren en groeien in de zorg
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en wilt cliënten in de zorg optimaal ondersteunen


Ben jij een zorgstudent en wil je relevante werkervaring opdoen als flexstudent in de gehandicaptenzorg bij Cordaan? Solliciteer dan nu en leg de basis voor een succesvolle carrière in de zorg!


Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Voor meer informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Bas Merkx (Manager Flexpool) via 06-39776326 of via bmerkx@cordaan.nl.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature