Omschrijving

Ben jij iemand die bruist van de ideeën en weet hoe je deze om kunt zetten in actie? Als participatiecoach bij Cordaan, op onze dagbestedingslocaties de Serre Amsterdam – Oost en Tuinhuis in Oud-sloten, zet jij jouw creativiteit in voor een zinvolle dagbesteding voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Lees hieronder meer over deze mooie uitdaging!


Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van participatiecoach conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.265,00 en maximaal €3.241,00 (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als participatiecoach bij Cordaan speel je een centrale rol in het creëren en coördineren van een inspirerend en creatief dagbestedingsaanbod. Je bevordert de zelfredzaamheid van onze cliënten door hen te begeleiden bij activiteiten die niet alleen leuk, maar ook zinvol zijn. Jij zet jouw expertise in om de zelfstandigheid van onze cliënten te versterken, en je stimuleert vrijwilligers om actief betrokken te zijn. Je zorgt ervoor dat zij de vaardigheden ontwikkelen om zoveel mogelijk zelfstandig activiteiten op te pakken en uit te voeren. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en zorgt ervoor dat iedere dag op rolletjes loopt.

Als participatiecoach sta je vaak alleen op de groep. Het is jouw taak om elke dag een nieuwe invulling te geven. Een mooie uitdaging voor jou! 

 

Waar ga je werken?
Als participatiecoach bij Cordaan werk je op twee unieke dagbestedingslocaties: de Serre en Tuinhuis.

De Kastanjehof, waar De Serre is gevestigd, ligt in een levendige buurt in Amsterdam-Oost, net achter het Oosterpark. Op de Serre begeleid je mensen met een verstandelijke beperking. Je werkt met cliënten in een mooie, lichte tuinkamer aan verschillende activiteiten, zoals handwerken en tuinieren, en zorgt ervoor dat zij hun dag op een fijne en zinvolle manier doorbrengen. Je bedenkt en organiseert nieuwe activiteiten, waarbij het belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en initiatief neemt.

Het Tuinhuis in Oud-Sloten is een prachtige locatie waar cliënten actief hebben bijgedragen aan de herinrichting van de tuin. Deze tuin herbergt nu een mooie variëteit aan planten, bessenstruiken en fruitbomen, die zowel in workshops als bij de lunch worden gebruikt. Bovendien zijn er insectenhotels geplaatst om de biodiversiteit te bevorderen.

Op de locatie zijn ook elektrische fietsen beschikbaar voor medewerkers.


Het team
Ons team bestaat uit 10 collega´s: assistent participatiecoaches, senior participatiecoaches, een teamleider en een manager. We zijn een ervaren en divers team. Ondanks dat we vaak alleen werken, horen we graag wat voor nieuwe ideeën jij hebt! Kom jij ons team versterken?


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma in de zorg afgerond
  • Je hebt ervaring met cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid
  • Je hebt geduld en inlevingsvermogen: je hebt inzicht in de reactie die onze cliënten hebben op prikkels of een prikkelende omgeving
  • Je hebt goede communicatieve non-verbale en verbale vaardigheden: je hebt veel contact met vrijwilligers, verwanten, collega's én natuurlijk onze cliënen die ieder stuk voor stuk uniek zijn
  • Je hebt een goed observerend vermogen en signaleert veranderingen in het gedrag van onze cliënten
  • Je bent flexibel inzetbaar in beiden locaties

Klaar om jouw creativiteit en zelfstandigheid in te zetten voor een waardevolle dagbesteding? Solliciteer nu bij Cordaan en maak het verschil voor de cliënten op De Serre en Tuinhuis!


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 30 september 2024. De gesprekken vinden doorlopend plaats en als we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder.

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, mail of bel dan naar onze recruiter Eliza Khalil via 06-14307315 of ekhalil@cordaan.nl

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature