Omschrijving

Ben jij iemand die energie haalt uit het begeleiden van GGZ-cliënten op hun weg naar participatie? Dan is dit jouw kans! Voor onze locatie Clubhuis Noord zoekt Cordaan een gedreven activiteitenbegeleider GGZ voor 24 tot 32 uur per week. Klinkt dit als iets voor jou? Lees snel verder en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

Wat krijg je van ons?
De arbeidsvoorwaarden voor de functie van activiteitenbegeleider zijn conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract van 24 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.387 tot maximaal €3.541 (FWG 40) bruto op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?

Op onze gezellige inlooplocatie Clubhuis Noord, in het hart van Amsterdam Noord, bieden we Amsterdammers een veilige plek om te groeien en hun kracht te herontdekken. Clubhuis Noord is een GGZ-locatie waar mensen die uit een kwetsbare situatie komen, volop kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen en actief deel te nemen aan diverse activiteiten. Of het nu gaat om administratieve taken, facilitaire ondersteuning of een bijdrage in de keuken—hier is altijd iets te doen! En de coaches? Die staan altijd klaar om te helpen bij ieders herstel.

Als activiteitenbegeleider GGZ bij Clubhuis Noord speel jij een sleutelrol in het leven van onze cliënten. Jij coördineert activiteiten die hun zelfstandigheid bevorderen en zorgt ervoor dat onze dagbesteding perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. Samen met collega’s en lokale partners creëer je een programma dat écht impact heeft. Jij bent het aanspreekpunt op de locatie en werkt dagelijks aan een omgeving waar mensen kunnen bloeien.

Klinkt dit als iets voor jou? Word dan onze nieuwe collega!


Wat ga je doen?

Cordaan biedt op vier dagbestedingslocaties ondersteuning aan cliënten die in de wijk wonen, en ook aan ongeveer 400 mensen met een GGZ-achtergrond. Zij willen graag meedoen, zich nuttig voelen en ergens bij horen. Als activiteitenbegeleider GGZ help jij hen hierbij. Op basis van de herstelvisie ga je samen met de cliënten ontdekken wat ze nodig hebben op het gebied van sociale contacten, vrije tijd, gezondheid en talentontwikkeling. Je begeleidt hen zowel individueel als in groepsverband en creëert mogelijkheden door activiteiten te organiseren die aansluiten bij hun wensen. Je werkt nauw samen met de woonteams en aanbieders in de wijk, en inspireert en motiveert zowel cliënten als collega’s om kleine stappen vooruit te zetten. Ook onderhoud je actief contact met interne en externe partners die van belang zijn voor de cliënten.

Wil jij hieraan bijdragen?

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma in de zorg afgerond
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de GGZ
  • Je staat stevig in je schoenen, bent vindingrijk en een doorzetter
  • Je weet goed samen te werken met de cliënten en bezit hiertoe uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je werkt ook graag in teamverband en je bent proactief in de communicatie met je collega´s
  • Je hebt respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Gabe de Vries via gdevries@cordaan.nl of bel naar 06- 18 58 45 71 of Stefan Kroon (participatiecoach van Clubhuis Noord) skroon@cordaan.nl of bel naar 06-39 18 91 17


Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eliza Khalil (recruiter) via ekhalil@cordaan.nl of bel naar 06-14 30 73 15


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature