Omschrijving

Ben jij een bevlogen ergotherapeut met een passie voor ouderenrevalidatie? Zoek je een werkomgeving waar je écht impact maakt op het dagelijks leven van je cliënten? Kom werken bij het Zomerpark Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) in Nieuw-Vennep en groei mee in een omgeving die gericht is op innovatie en kwaliteit!


Wat maakt deze functie bijzonder?
  • Betekenisvol werk: Je helpt ouderen hun zelfstandigheid terug te krijgen en deel te nemen aan de maatschappij. Iedere dag maak jij het verschil in het leven van je cliënten.
  • Teamwork & innovatie: Je werkt in een multidisciplinair team van gedreven professionals die samen bouwen aan excellente zorg. Naast je behandelwerk ben je ook coach en adviseur voor zorgteams.
  • Ontwikkeling staat centraal: We bieden volop ruimte voor persoonlijke groei en scholing, zodat jij je verder kunt specialiseren en ontwikkelen.
Wat bieden wij jou?
  • Jaarcontract (8-16 uur p.w.), met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 (€3.504,- tot €5.029,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur).
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%).
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Fietsplan en reiskostenvergoeding.
  • €250 bonus voor het aandragen van een collega!
Jouw rol als ergotherapeut
Je werkt met cliënten aan het vergroten van hun zelfredzaamheid en levenskwaliteit. Door gerichte therapie en samenwerking met andere zorgprofessionals zorg jij ervoor dat je cliënten hun doelen bereiken.

Vereisten

Wie ben jij?
  • Je bent een gediplomeerd ergotherapeut, eventueel een starter.
  • Je hebt een hart voor ouderenrevalidatie en wil bijdragen aan de hoogste kwaliteit van zorg.
  • Je denkt graag mee over zorginnovatie en bent een teamspeler die het leuk vindt om ook een coachende rol op te pakken.
Maak het verschil in ouderenrevalidatie!
Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die streeft naar de beste zorg voor ouderen? Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons gepassioneerde team! Solliciteer direct online! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henny Otto (Manager GRZ) hotto@cordaan.nl of via 06 53 51 84 51. Voor meer informatie over de selectie procedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rbaidjoe@cordaan.nl of 06 39 77 61 84.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature