Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt per direct een Gezinscoach (28-32 uur) om samen met gezinnen te werken aan een veilig en gezond opvoedklimaat. Heb jij ervaring met licht verstandelijke beperkingen, multi-problematiek en wil je intensieve begeleiding bieden? Solliciteer nu en maak het verschil!


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris en inschaling conform CAO GHZ schaal 50 (min. €3.046,- en max. €4.349,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

Als gezinscoach bied je intensieve behandeling, begeleiding en coaching aan gezinnen waarin één of meerdere kinderen en/of de ouder(s) een licht verstandelijke beperking hebben en waarbij er sprake is van multi problematiek. Hierin informeer, adviseer en ondersteun je op maat de cliënten, collega’s en externe hulpverleners en instanties. Dit met als doel het samen met de ouders/verzorgers vormgeven van “goed genoeg” ouderschap en het ondersteunen van hen hierin zodat er een veilig en gezond opvoedingsklimaat ontstaat.


Je bent de schakel tussen het geven van opvoedondersteuning en het signaleren van en handelen op onveilige situaties. Bij onveiligheid ben je in staat om de onveiligheid feitelijk en concreet te benoemen zonder oordeel om vervolgens vanuit vertrouwen en een goede samenwerkingsrelatie samen met het gezin op methodische wijze aan doelen te werken.

Als gezinscoach ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het behandel - en begeleidingsproces op de verschillende levensgebieden.


Waar ga je werken? 
Je werkt in de verschillende regio's van Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord. Je komt terecht in een open en hecht team. De Gezinscoach werkt nauw samen met behandelaren binnen de organisatie en tevens met externe partijen die betrokken zijn bij het gezin zoals school, ouder- kind team, jeugdbescherming, etc.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek, Psychologie, Social Work);
  • Je bent SKJ geregistreerd of hebt de mogelijkheid je op korte termijn te registreren;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart;
  • Je hebt ervaring in het werken met gezinnen met multi-problematiek;
  • Je bent resultaatgericht en in staat methodisch en planmatig te werken;
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed plannen en organiseren;
  • Je kunt goed levelen met de ouders en bent je bewust dat je moet schakelen tussen verschillende gezinnen.


Enthousiast? 

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Groenland via agroenland@cordaan.nl of met Chantal van der Heijden via cvanderheijden@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

De eerste gesprekken zullen ingepland worden in de week van 28 oktober en op dinsdag 5 november.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature