Omschrijving

Ben jij die Verzorgende IG die een bewoner ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de bewoners van belang? Dan pas jij bij Cordaan! Voor onze woonlocaties voor ouderen in alle stadsdelen van Amsterdam en in Diemen zijn wij op zoek naar jou! Wij denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is namelijk dat jij plezier hebt in je werk!

Welke doelgroep past bij  jou?
Zie jij jezelf als verzorgende IG op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Dag of nacht/avond diensten? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden aan in alle stadsdelen van Amsterdam en in Diemen! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen. 

Amsterdam West
Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie in Oud-West en heeft 1-kamperappartementen voor ouderen met dementie of een lichamelijke aandoening, daarnaast is er en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking.

De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw-West. We hebben woongroepen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH,) ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening. Een van de woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond. 

Hof van Sloten in Nieuw-West is een grootschalig verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie in Nieuw-West. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.

Amsterdam Noord
De Die is een grootschalige locatie en ligt op loopafstand van station Noord. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ).

Amsterdam Oost
De Gooyer ligt direct aan de Dappermarkt, er hangt altijd een levendige sfeer. Het is een kleinschalige en echt Amsterdamse locatie met voornamelijk PG doelgroep. Mensen lopen er makkelijk binnen voor een kopje koffie, thee of een praatje. In De Gooyer vinden regelmatig activiteiten plaats.

Amsterdam Zuid
Buitenveldert is een modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving. Hier wonen ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening naast elkaar. Er werkt een hecht en gastvrij team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum met de Joodse identiteit. De bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. We zijn zorgzaam voor elkaar, en de wensen van onze cliënten staan centraal. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

'd Oude Raai is een woonzorgcentrum gelegen in De Pijp. De 'd oude Raai beschikt over 91 ruime appartementen verdeeld over 4 etages speciaal ingericht voor bewoners met dementie en 2 etages voor bewoners met een lichamelijke aandoening. Bewoners van d'Oude Raai kunnen meedoen aan verschillende sociale en culturele activiteiten. Daarnaast vervult d’Oude Raai een steeds belangrijker rol in de wijk.

Amsterdam Zuidoost
Eben Haezer
is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum. Eben Haëzer biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening. In het levendige restaurant Lokaal 219 op de begane grond zijn bewoners, buurtgenoten, familie en vrienden van harte welkom.

Anton de Komplein Aan het Anton de Komplein in Amsterdam Zuidoost staat een kleinschalige woonlocatie van Cordaan voor mensen met dementie van Surinaamse afkomst of die de Surinaamse leefcultuur omarmen. Anton de Komplein heeft twee etages met in totaal 30 appartementen. Ruimte voor cultuur en levensstijl van de bewoners staat centraal.

Diemen
De Diem
is een kleinschalige locatie in een levendige en winkelrijke buurt. De Diem biedt gespecialiseerde zorg aan mensen die intensieve begeleiding of behandeling nodig hebben. Er is een afdeling voor ouderen met dementie en een afdeling voor ouderen met lichamelijke aandoening.

Berkenstede is een moderne grootschalige woon-, zorg- en dienstencentrum waar we zorgen bieden aan zowel ouderen met dementie als ouderen met een lichamelijke aandoening. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke baan binnen een kleurrijke organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn!

Voor deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao VVT:

  • Een jaarcontract (16-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris in FWG 40: min €2.770,- en max. €3.590,- bruto bij een contract van 36 uur per week;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen, naast de standaard vakantietoeslag van 8%;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een reiskostenvergoeding van 17 cent per kilometer tot een reisafstand van 30 km.
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. We bieden daarom volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij?
Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Verder:

  • Ben je in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Heb je een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Sta je stevig in de schoenen en loop je niet weg voor een uitdaging.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV op en wij nemen contact met jou op om te kijken waar jij met jouw voorkeuren en talenten het beste past! Klik op de knop ´Solliciteren´ en wie weet is het binnenkort jou eerst werkdag als verzorgende IG bij Cordaan!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters van het domein Ouderenzorg: Chantal Vingerling via 06-28171503 of cvingerling@cordaan.nl of Marloes Alteveer via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature