Omschrijving

Word jij onze nieuwe held in de zorg?

Denk jij graag mee over hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Ben jij iemand die enthousiast wordt van verantwoordelijkheid, vrijheid en de kans om echt het verschil te maken? Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en creatieve verpleegkundige die wil bijdragen aan de hoogwaardige zorg voor onze oncologische cliënten in Hof van Sloten!


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende rol binnen een vooruitstrevende organisatie die streeft naar de titel van beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam.
  • Jaarcontract (16-36 uur per week) met uitzicht op een vast contract.
  • Salaris volgens de CAO VVT FWG 45, met een min van €3.253 en een max van €3.944  bruto per maand (op basis van 36 uur per week).
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar.
  • Opleidingsmogelijkheden: Wij bieden jou de training Vakinhoudelijk Leiderschap, zodat jouw stem als professional echt gehoord wordt.
  • Extra voordelen zoals pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op zorgverzekeringen, reiskostenvergoeding, en een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega.
  • Fietsplan en fietsreparatievergoeding voor de duurzame zorgprofessional.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op onze afdeling voor oncologische cliënten die intensieve revalidatiezorg ontvangt, ben je essentieel voor het herstel van onze patiënten. Je coördineert de verpleegkundige zorg door deze te plannen, te evalueren en te coördineren in samenwerking met een multidisciplinair team van specialisten. Je signaleert vroegtijdig mogelijke problemen in de zorg en denkt mee over oplossingen om de kwaliteit te verbeteren. Daarnaast stimuleer je patiënten om actief deel te nemen aan hun herstel, wat bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid.Creativiteit is belangrijk in deze rol; je hebt de ruimte om verbeterinitiatieven voor te stellen die inspelen op de specifieke behoeften van de ouderen. Ook begeleid je nieuwe medewerkers en stagiaires, zodat zij zich snel kunnen integreren en bijdragen aan de zorg.




Waar ga je werken?

Cordaan biedt op vijf locaties in Amsterdam Geriatrische Revalidatiezorg. Hof van Sloten, met 85 plaatsen, is de grootste locatie en biedt een uniek revalidatieklimaat. Hier stimuleren we cliënten om actief aan hun herstel te werken. Dit doen we door hen zoveel mogelijk zelf te laten doen, wat een andere aanpak is dan in een ziekenhuis. Op onze afdeling voor oncologie werk je samen met een team van (para)medische specialisten van het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis, wat resulteert in een kortere opnameduur en een efficiënte zorgverlening.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal mbo gediplomeerd verpleegkundige en BIG geregistreerd. Ervaring in de ouderenzorg en oncologie is een pré.
  • Je bent flexibel beschikbaar en staat open om in alle diensten te werken.
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamspeler die waarde hecht aan samenwerking.
  • Je hebt een passie voor het werken met ouderen en een sterke motivatie om de kwaliteit van zorg continu te verbeteren.
  • Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en bijscholingen te volgen, en je hebt de ambitie om anderen te coachen en begeleiden.

Enthousiast? 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een uitdagende rol waar je echt het verschil kunt maken? Solliciteer dan direct online met je cv en motivatie! Controleer altijd je mailbox voor een bevestiging van je sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe (recruiter) via rbaidjoe@cordaan.nl of 06 39 77 61 84.


Stap in een rol waarin je niet alleen zorg verleent, maar ook een positieve impact maakt op het leven van onze ouderen!


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Sollicitatievoorwaarden https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature