Omschrijving

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan in de VGZ? Als begeleider bij Cordaan werk je met cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) en met een matig verstandelijke beperking (MVB). Elke dag is anders en je helpt onze cliënten bij hun dagelijkse activiteiten, ondersteunt ze in hun persoonlijke ontwikkeling en biedt de zorg die ze nodig hebben.

Werk jij graag in een betrokken en hecht team, en ben je geduldig, zorgzaam en klaar om echt een verschil te maken? Dan is deze functie perfect voor jou!

Wat krijg je van ons?
De arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider conform cao- gehandicaptenzorg.

  • Een jaarcontract van 28 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.672 tot maximaal €3.606 (FWG 40) bruto op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?

Als begeleider ga je aan de slag op woonlocatie De Gooyer in Amsterdam-Oost. Deze locatie ligt in een levendige buurt, vlak bij het Oosterpark en op loopafstand van de Dappermarkt. Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn parkeerplaatsen voor jou gereserveerd! Deze locatie is ook makkelijk bereikbaar met het ov. De Gooyer VGZ deelt een pand samen met een V7V- locatie (verpleging en verzorging). Regelmatig worden er gezamelijke activiteiten voor de cliënten worden georganiseerd.


Deze woonlocatie biedt 24-uurs zorg aan 31 cliënten, zowel mannen als vrouwen. De cliënten vormen een diverse groep en kunnen te maken hebben met verschillende problematieken, zoals verslaving en psychische ziektebeelden. Iedere cliënt beschikt over een eigen appartement. De meeste cliënten gaan overdag naar hun werk of de dagbesteding, terwijl een aantal inmiddels met pensioen is.


Het team van deze woonlocatie bestaat uit 16 collega's, waaronder een manager, persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders en leerlingen. De locatie heeft drie etages, en je zult elke dag op een van deze etages werken. Dit zorgt voor afwisseling en helpt je om de verbinding met je collega's te behouden. Ondanks de verdeling over de etages, werken we als één hecht. Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?
Als begeleider bij De Gooyer VGZ omvat je taak een breed scala aan dagelijkse verantwoordelijkheden. Je helpt en ondersteunt cliënten met uiteenlopende activiteiten, zoals boodschappen doen, kamers opruimen en het schoonhouden. Bij één cliënt moet er ADL handelingen gedaan worden. Je zorgt ervoor dat cliënten op tijd naar hun dagbesteding of werk gaan en dat ze op de juiste plekken komen waar ze moeten zijn. Je verveelt je nooit, want het is een uitdagende functie! Je wordt ingepland voor dag, avond-, weekenddiensten, omdat er 24 uur per dag zorg nodig is. Af en toe kan het voorkomen dat we je vragen om een nachtdienst te draaien, wanneer onze vaste nachtdienstmedewerkers niet beschikbaar zijn.


De Gooyer VGZ is verdeeld over drie etages, en elke etage heeft een eigen dag en avonddienst. Je kookt (samen met) de cliënten op jouw etage en ondersteunt hen bij het onderhouden van hun kamer en appartement. Je werkt nauw samen met een persoonlijk begeleider (PB), die taken aan jou toewijst. Samen vormen jullie een team dat de zorg rondom de cliënten organiseert en uitvoert.

Elke vrijdagavond staat er een gezellige biljartavond op de planning, waar je samen met de cliënten een leuke tijd doorbrengt. Als begeleider ben je flexibel inzetbaar op alle drie de etages, wat zorgt voor afwisseling en een hecht teamgevoel.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma in de zorg of sociale richting afgerond
  • Je kan snel handelen in onverwachte situatie
  • Je kan gestructureerd aan het werk met zowel je collega´s als met je cliënten
  • Je beheerst de ADL-taken of bent bereid om dit te leren
  • Je hebt computervaardigheden
  • Je vindt het leuk om met VGZ-cliënten te werken

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail naar onze recruiter Eliza Khalil via ekhalil@cordaan.nl 06 14 30 73 15

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Edwin Tonkes (Persoonlijk begeleider) beantwoord graag je vragen via etonkes@cordaan.nl. Je kan ook bellen naar 020 46 26 900 en vragen naar Edwin Tonkes.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature