Omschrijving

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarbij je dagelijks een verschil kunt maken in het leven van kinderen met een verstandelijke beperking? Heb jij affiniteit met zorg én onderwijs? Kom dan werken bij de Zorgonderwijsgroep Heldringschool van Cordaan Jeugd! Wij zoeken per direct een enthousiaste begeleider om ons hechte team te versterken.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden jou een dynamische en zinvolle functie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en werkplezier centraal staan. Je kunt rekenen op:
  • Een jaarcontract van 30 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 (min. €2.672 en max. €3.606 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
  • Een uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Scholingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
  • Werken tijdens schooltijden (8:00 – 16:00 uur), waarbij je in de schoolvakanties gedeeltelijk vrij bent. Dit zorgt voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Een hecht en betrokken team dat zich met hart en ziel inzet voor de kinderen en hun ontwikkeling.
  • Een bonus van €250,- netto voor het aandragen van een nieuwe collega.
Over de functie
Als begeleider bij de Zorgonderwijsgroep Heldringschool werk je met kinderen van 4 tot 12 jaar met een ernstige of matige verstandelijke beperking. Binnen onze groepen bieden wij dagbehandeling aan voor kinderen die speciale ondersteuning nodig hebben, vaak ter voorbereiding op het speciaal onderwijs (ZML-onderwijs) of om ze te laten profiteren van de schoolse omgeving in combinatie met een kleinere, veilige groepssetting. Je werkt in een team dat met veel passie en betrokkenheid dagelijks werkt aan een veilige en stimulerende leeromgeving voor deze kinderen.
Op de Heldringschool werken we met groepen van maximaal zeven kinderen, wat het mogelijk maakt om iedere leerling de zorg en aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Jouw rol als begeleider is cruciaal in het begeleiden, stimuleren en ondersteunen van deze kinderen in hun ontwikkeling.


Wat ga je doen?
Als begeleider draag je bij aan de dagelijkse begeleiding en zorg voor de kinderen in jouw groep. Dit doe je samen met een team van collega’s, waarmee je nauw samenwerkt. Je ondersteunt hen bij hun dagelijkse activiteiten en maakt samen met de therapeuten binnen de school gerichte plannen om de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Verder ben jij het eerste aanspreekpunt voor de kinderen en hun netwerk, zoals ouders, verzorgers en betrokken therapeuten.
Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
  • Je begeleidt en ondersteunt kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking, waarbij je zorgt voor structuur, veiligheid en positieve stimulans.
  • Samen met je collega’s stel je individuele ondersteuningsplannen op, die je vervolgens uitvoert en bijstuurt op basis van de behoeften van de kinderen.
  • Je onderhoudt nauw contact met ouders, verzorgers en andere betrokkenen binnen het netwerk van het kind, en zorgt ervoor dat belangrijke informatie goed wordt overgedragen.
  • Je begeleidt leerlingen en stagiaires binnen de zorgonderwijsgroep en deelt jouw kennis en ervaring om hen te laten groeien in hun rol.
  • Door jouw dagelijkse betrokkenheid help je kinderen voor te bereiden op een eventuele overgang naar het ZML-onderwijs of andere passende vormen van onderwijs of dagbesteding.
  • Je werkt samen met een multidisciplinair team, waaronder therapeuten en andere specialisten, om de beste zorg te bieden aan de kinderen.
Waar ga je werken?
De Heldringschool is onderdeel van de Zorgonderwijsgroep van Cordaan Jeugd en is gevestigd in Amsterdam. De locatie heeft twee groepen van elk zeven kinderen, die allen intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Als begeleider ben jij onderdeel van een gepassioneerd team, waarin iedereen zich inzet voor de beste zorg en ondersteuning van de kinderen.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven begeleider met hart voor kinderen met een verstandelijke beperking. Jij herkent jezelf in het volgende profiel:
  • Je hebt minimaal een mbo-diploma, bijvoorbeeld SPW of MMZ, of een hbo-diploma zoals MWD, Pedagogiek of SPH.
  • Je hebt ervaring in het werken met kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking, bij voorkeur in groepsverband.
  • Je bent zelfstandig, maar begrijpt ook de kracht van samenwerken in een klein team.
  • Je bent geduldig, betrokken en hebt een positieve werkhouding.
  • Je staat open voor vernieuwingen binnen onze zorgonderwijsgroepen en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de zorg die wij bieden.
  • Het creëren van een prettige, veilige sfeer binnen de groep staat bij jou centraal.
Solliciteer direct!
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct online! Vergeet niet je CV en een uitgebreide motivatiebrief toe te voegen. Na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestiging per e-mail (check ook je spam-map).
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Yasemin Kasal via ykasal@cordaan.nl of bel 06-39189182. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.


We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en hopelijk ontmoeten we jou snel!

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.
Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature