Omschrijving

Ben jij verzorgende IG en wil jij graag in de ouderenzorg werken in de regio Amsterdam West werken? Voor verschillende locaties in Amsterdam West zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's! Wij kijken graag samen met jou op welke locatie jij het beste tot je recht komt! 

Wij zoeken nieuwe verzorgende IG collega's voor de volgende locaties in Amsterdam West:

Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh staat de rand van het Rembrandtpark, in de levendige en kleurrijke buurt De Baarsjes. Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie, wij hebben 1-kamerappartementen voor ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningen en er is ook een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. 

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Slotervaart. We hebben woongroepen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH,) ouderen met dementie en ouderen met een lichamelijke aandoening. Een van de woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond.

Hof van Sloten
Hof van Sloten in Nieuw-West is een grootschalig verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie in Slotervaart. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke baan binnen een kleurrijke organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Voor deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao VVT:

  • Een jaarcontract (16 tot 32  uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris in FWG 40; min € 2.770,- en max. € 3.590,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen, naast de standaard vakantietoeslag van 8%;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
  • Reiskostenvergoeding van 17 cent per kilometer, een fietsplan en een fietsreparatievergoeding.
  • Mogelijkheden om voor klein bedrag te parkeren bij de locatie. 

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je persoonlijk en professioneel verder kan ontwikkelen. We bieden daarom volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.
 

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor een warme en veilige woonomgeving voor onze bewoners. Je levert persoonlijke zorg op maat, waarbij je rekening houdt met de wensen en behoeften van de cliënt. Het behouden van zelfstandigheid en het totale welzijn van onze bewoners staan centraal in jouw werk. Daarnaast toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging.

Enthousiast?
Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Marloes Alteveer via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature