Omschrijving

Ben jij een warm, geduldig en enthousiast persoon die zich graag inzet voor mensen met een verstandelijke beperking? Die ervoor kan zorgen dat mensen zich prettig en veilig kunnen voelen? Word dan onze nieuwe collega als Begeleider op locatie De Marius Meijboom op IJburg in Amsterdam.

Wat bieden wij?

  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in schaal
    FWG 45 (min.€ 2.821 en max. € 3.938 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus bij het aandragen van een collega;
  • Een fietsplan.

Jij maakt het verschil!
Als Begeleider ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor jouw cliënt. Samen met het team draag je de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners. Zo voer je ADL taken uit, onderhoud je de contacten met de familie van de cliënt, de artsen en met de andere disciplines, en zorg je dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Kortom: jij zorgt ervoor dat een cliënt krijgt wat hij nodig heeft! 

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een zorgdiploma op MBO 4 niveau;
  • Je bent beschikbaar voor 16 tot 32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten);
  • Je hebt ervaring met de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking);
  • Je draait je hand niet om voor ADL (Algemene Dagelijkse Levensbehoefte).

Waar ga je werken?

De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam, en is een samenwerking tussen Cordaan en Ons Tweede Thuis. Op deze locatie wonen of logeren kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking.


De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een groot balkon en een mooie, gezellige leefruimte met open keuken. Er is een intensieve samenwerking met ouders.


Enthousiast?

Kan ook niet anders! Je kunt direct online solliciteren. We zijn erg benieuwd naar jou! Voor meer (inhoudelijke) informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Ingrid Leijen (teammanager De Marius Meijboom via ileijen@cordaan.nl of 06-83535948. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je Tim Huider bereiken via thuider@cordaan.nl of 06-14307319.

Vergeet niet om na het indienen van je sollicitatie te controleren of je een bevestiging in je (spam)mailbox hebt ontvangen.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature