Omschrijving

Als verzorgende IG op onze locatie de Hofmeyrstraat in Amsterdam-Oost speel je een cruciale rol in het leven van ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid en een somatische hulpvraag. Hoewel zij graag de regie over hun eigen leven behouden, kunnen ze jouw steun en begeleiding op bepaalde momenten goed gebruiken. Een prachtige uitdaging voor jou!

Wat krijg je van Cordaan?
Voor de functie van verzorgende IG zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract van 20 tot 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband

  • Een salaris van minimaal €2.451,00 en maximaal €3.218,00 bruto (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week) afhankelijk van diploma

  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG werk je met ouderen met zowel een psychische als somatische kwetsbaarheid. De ene bewoner kan last hebben van wanen of psychoses en heeft stabiliteit nodig, terwijl de ander graag laagdrempelige activiteiten wil ondernemen, maar hier veel drempels ervaart. Jij stemt jouw begeleiding af op de specifieke wensen en behoeften van iedere bewoner.

Daarnaast ondersteun je bij ADL-taken, zoals douchen, toiletbezoek, hulp bij het opstaan of eten. Waar mogelijk, moedig je bewoners aan om dit zoveel mogelijk zelf te blijven doen.

De Hofmeyrstraat is een unieke stadse locatie in Amsterdam-Oost, gehuisvest in een prachtig historisch pand met vijf woongroepen, elk met zes woonstudio’s. Iedere verdieping heeft een ruime gezamenlijke woonkamer met een open keuken. Een mooie combinatie van de rust van het gebouw en de levendigheid van de stad.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 3 diploma verzorgende IG

  • Je bent 20 tot 24 uur per week beschikbaar

  • Je bent bereid om overdag, 's avonds en in het weekend te werken

  • Je vindt het leuk om ADL-taken en lichamelijke verzorging uit te voeren 

  • Je hebt affiniteit met ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid en somatische hulpvraag

Als begeleider op onze locatie Hofmeyrstraat stel je de cliënt altijd centraal en moedig je hen aan om zo veel mogelijk zelfstandig te blijven. Dankzij jouw empathie begrijp je hun situatie en kun je de juiste ondersteuning bieden. Je bent proactief en signaleert vroegtijdig problemen, waardoor je snel kunt handelen. Communicatief ben je sterk en stem je je taalgebruik af op de cliënt, zodat je helder en begrijpelijk bent. Je analyseert situaties goed en bedenkt creatieve oplossingen. In stressvolle situaties blijf je rustig en behoud je overzicht. Bovendien heb je kennis van dagelijkse levensverrichtingen en psychiatrische aandoeningen, waardoor je bewoners op de juiste manier kunt begeleiden.

Enthousiast?
Fantastisch! Je kunt direct online solliciteren. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent!  

Controleer na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging hebt ontvangen in je (spam)mailbox.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op met recruiter Larissa Cöhrs via lcohrs@cordaan.nl of 06 42 40 56 02.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Bij Cordaan hechten we veel waarde aan inclusie en diversiteit. We omarmen de eigenheid van collega's en stimuleren de ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en medewerkers zich herkennen in onze organisatie en streven naar een representatieve samenstelling van ons personeel. Daarom zetten we ons in om meer mensen uit ondervertegenwoordigde groepen aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature