Omschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren kinderverpleegkundige (minimaal 24 uur per week) om ons team van Cordaan Jeugd te versterken op Drostenburg school. Dankzij jouw zorg kunnen leerlingen met een verpleegkundige of medische hulpvraag deelnemen aan het onderwijs. Heb jij een BIG-registratie en wil je bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van deze kinderen? Dan zoeken we jou!


Wat krijg jij van Cordaan?

● Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Je werkt op schooldagen en soms enkele dagen in de schoolvakanties op de ZOG.

● Het salaris is conform CAO VVT in schaal FWG 50 (min. €3.337 en max. €4.480) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur - inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).

● Een fijne werksfeer binnen een gezellig, hecht, professioneel en zelfsturend team.

● Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

● Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

● Eindejaarsuitkering: 8,33 % van het bruto jaarinkomen.

● Reiskostenvergoeding en fietsplan met fietsreparatie vergoeding.


Waar ga je werken?

Vanuit het team zelf; Warmte en betrokkenheid, dit kenmerkt ons team. Zowel in ons werk als collega s onderling.

Drostenburg is een openbare school voor speciaal onderwijs (SO) met leerlingen van 4 tot 13 jaar, die langdurig ziek zijn en/of een lichamelijke of een meervoudige beperking hebben. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals revalidatie, behandelend artsen, zorgcoördinatoren, maar ook met leerkrachten en ouders. Op Drostenburg is er ook huisvesting aan Zorg Onderwijs Groepen (ZOG) van Cordaan ook hier wordt kinderverpleegkundige zorg verleend. In de schoolvakanties wordt dit gecontinueerd door het gespecialiseerd kinderverpleegkundig schoolteam en/of het gespecialiseerd kinderverpleegkundig thuisteam.


Wat ga je doen?

Binnen het schoolteam van Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor een goede intake, planning en uitvoering van de verpleegkundige zorg en bijbehorende begeleiding. Denk hierbij aan sondevoeding geven, inbrengen sondes, katheteriseren (ook via urostoma’s), de verzorging van centraal veneuze lijnen, injecties geven, canulezorg, beademing, diabeteszorg, het bevorderen van zelfredzaamheid en een eerste hulp functie voor alle aanwezige kinderen.

Vereisten

Wie ben jij?

● Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening (bij voorkeur HBO-V).

● Je hebt ervaring in een verpleegkundig kinderdagverblijf, de kinderthuiszorg of in het ziekenhuis als kinderverpleegkundige.

● Je hebt affiniteit met onze leerlingen en hebt zin in een nieuwe uitdaging.

● Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

● Je bent betrokken, bevlogen, betrouwbaar en makkelijk benaderbaar voor zowel onze kinderen, ouders/verzorgers als jouw collega’s.


Enthousiast? Solliciteer dan direct online! Meer informatie? Neem contact op met Mariette Klukhuhn (mstobbe@cordaan.nl). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Carolina Oudshoorn (0634614961) of Monique Langeslag (0634614974). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 0639776184

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature