Omschrijving

In ons prachtige stadsdeel Amsterdam Oost zijn we op zoek naar Verzorgende IG die zich in hun eigen wijk en omgeving in willen zetten voor de zorg van onze cliënten. Bij Cordaan krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen onze enthousiaste en betrokken teams. We bieden flexibele werkuren en een competitief salaris, zodat je samen met ons een waardevolle impact kunt maken op het leven van onze cliënten. Interesse? Lees dan verder!


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor 16 - 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je minder uren werken? Neem ook dan gerust contact met ons op!;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. € 2.770,- en max. € 3.590,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
  • Je hebt een diploma Verzorgende IG, ziekenverzorgende of MDGO-VP;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je beschikt over een fiets en weet je weg te vinden in Amsterdam;
  • Flexibel inzetbaar voor ochtend-, avond- en weekenddiensten.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in het domein Zorg in de Wijk bij Cordaan ben je een essentiële schakel in het bieden van zorg aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Je ondersteunt ouderen, chronisch zieken en lichamelijk gehandicapten zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. In deze rol voer je verzorgende handelingen uit zoals wassen, aankleden en het toedienen van medicatie. Je bereidt maaltijden voor en zorgt voor een veilige en comfortabele leefomgeving voor onze cliënten. Daarnaast signaleer je veranderingen in hun gezondheid en rapporteer je deze aan het team.

Je werkt samen met een hecht team dat zich inzet voor de kwaliteit van zorg en de tevredenheid van onze cliënten. Jouw enthousiasme en mensgerichte benadering maken een wezenlijk verschil in het leven van anderen. De functie biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen, zodat je kunt groeien in je rol. Flexibiliteit in werktijden is mogelijk, wat het gemakkelijk maakt om een goede balans tussen werk en privé te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG, ziekenverzorgende of MDGO-VP;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je beschikt over een fiets en weet je weg te vinden in Amsterdam;
  • Flexibel inzetbaar voor ochtend-, avond- en weekenddiensten.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan direct online door je cv en motivatie in te sturen. Na ontvangst zullen wij contact opnemen over een mogelijk gesprek en meeloopdienst in de wijk van jouw keuze. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06 344 55 809.


Let op: Na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail. Controleer ook je spamfolder.


Sollicitatievoorwaarden


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature