Omschrijving

Ben jij iemand die energie krijgt van het bijdragen aan een zinvolle dagbeleving voor ouderen? Wil jij een sleutelrol spelen in het verbeteren van het welzijn van onze bewoners? Dan is de functie als coach welzijn iets voor jou!

Voor onze ouderenzorg locatie De Marke - De Meenthoek in Huizen op zoek naar twee coaches welzijn, een voor de afdeling psychogeriatrie en een voor een afdeling waar ouderen met een visuele beperking wonen. 

Wat krijg je van ons?

  •  Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Salaris conform cao VVT in FWG 40 min € 2.770,- en max € 3.590,- bruto per maand bij een contract van 36 uur;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding á 17 cent per km, een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
  • Bij De Marke - De Meenthoek parkeer je gratis en direct naast de deur is het busstation.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je professioneel en persoonlijk verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen en scholing. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als coach welzijn ben je de spil in het welzijnsplan van onze bewoners met een vorm van dementie of bewoners die visueel beperkt zijn. Je werkt nauw samen met zorgteams, vrijwilligers en het netwerk van de bewoner om te zorgen voor een warme, persoonlijke en zinvolle dagbeleving. Door je aandacht en betrokkenheid help je ouderen hun dagen invulling te geven op een manier die bij hen past, waarbij hun wensen en interesses centraal staan.

De functie van coach welzijn is nieuw. Om deze functie goed vorm te kunnen geven zal jij als coach welzijn een ontwikkelprogramma volgen.


Als coach welzijn heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je voert kennismakingsgesprekken met bewoners en hun naasten om hun behoeften, wensen en mogelijkheden op het gebied van welzijn in kaart te brengen.
  • Je stelt een individueel welzijnsplan op dat is afgestemd op het zorgplan en begeleidt zowel de bewoner als het zorgteam in de uitvoering hiervan.
  • Je organiseert en coördineert welzijnsactiviteiten, van individuele momenten tot locatiebrede evenementen, en zorgt dat deze activiteiten aansluiten bij de wensen van de bewoners.
  • Samen met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgcollega’s zorg je voor een goed afgestemde en zinvolle invulling van de dag voor onze bewoners.
  • Je coacht en begeleidt zorgmedewerkers en vrijwilligers om bij te dragen aan het welzijn van de bewoners, zodat iedereen vanuit zijn of haar kracht kan bijdragen aan een betekenisvolle dag.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) in een relevante richting en hebt kennis van en ervaring met het werken met ouderen;
  • Je bent creatief en kunt goed zelfstandig werken aan de invulling van de welzijnsprogramma's;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden; zo heb je tact en inlevingsvermogen en ben je in staat om anderen te motiveren, coachen en instructies te geven;
  • Je toont doorzettingsvermogen bij het activeren en stimuleren van bewoners tijdens activiteiten en het coachen van vrijwilligers;
  • Tenslotte heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent bereid om enkele keren ook op een feestdag, avond of weekenddag te werken.
Waar ga je werken?

De Marke de Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van intramurale en extramurale zorg. Er wonen mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Aan deze bewoners leveren we thuiszorg indien dat gewenst is.

Je maakt deel uit van een enthousiast team welzijn waar iedereen zijn eigen expertise en ideeën kan inbrengen. We hechten veel waarde aan samenwerking in teamverband en je hebt altijd collega's met wie je kunt afstemmen en ervaringen kunt delen.

Enthousiast?
Ben jij de coach welzijn die wij zoeken? Reageer dan gelijk online of kom vrijblijvend op de koffie! Reageren kan tot en met zondag 10 november. Indien er voor de sluitingsdatum geschikte kandidaten binnenkomen dan gaan wij daar zo spoedig mogelijk me in gesprek, daarom kan het zijn dat de vacature voortijdig wordt gesloten.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van Aken (teamleider welzijn) via 06- 1868 3783 of mvanaken@cordaan.nl of met Lidy Onink (locatiemanager) via lonink@cordaan.nl van 06-4843 0319.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature