Omschrijving

Heb jij een passie voor textiel en ervaring in het begeleiden van mensen? Bij Textiel Atelier in Amsterdam-Noord zoeken we een enthousiaste werkbegeleider met een achtergrond in de zorg én kennis van het textiel vak. Als werkbegeleider ondersteun je onze medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen ons atelier. Met jouw mbo -niveau 4 diploma in de zorg en ervaring in het werken met textiel, speel je een sleutelrol in het creëren van een veilige en stimulerende werkomgeving. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan hieronder snel verder!


Wat krijg je van ons?

De arbeidsvoorwaarden voor de functie van werkbegeleider textiel atelier is conform cao Gehandicaptenzorg

  • Een jaarcontract van 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.672 tot maximaal €3.606 (FWG 40) bruto op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Textiel Atelier Noord in Amsterdam-Noord. Een creatieve werkplaats waar vakmanschap en samenwerking centraal staan. Het atelier bestaat uit 4 groepen, waar het belangrijk is om samen te werken en elkaar te ondersteunen. Textiel, Grafisch, Horeca of Keramiek. Afhankelijk van het rooster kan het voorkomen dat je ook op andere afdelingen wordt ingezet. Dit zorgt voor een afwisselende en dynamische werkomgeving.


Cliënten

Als werkbegeleider werk je met ongeveer 35 unieke cliënten binnen de textielafdeling, waarbij er maximaal rond de 20 cliënten per dag aanwezig zijn. De cliënten die je begeleidt hebben allemaal een beperking, en iedere cliënt heeft zijn of haar eigen unieke achtergrond en behoefte aan ondersteuning. Het is belangrijk dat je in staat bent om begeleiding op maat te bieden, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan werken en groeien. De cliënten komen niet allemaal tegelijk, wat jou de mogelijkheid geeft om individuele aandacht te geven en hen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling binnen het textiel vak.


Het team

Je werkt in een hecht en gemotiveerd team met twee andere collega’s, waaronder werkbegeleiders, ondersteunend begeleiders en betrokken vrijwilligers. Samen zorgen jullie ervoor dat de vier groepen die dagelijks draaien soepel verlopen. Per groep zijn er meestal 2 tot 3 medewerkers aanwezig, waarbij iedereen samenwerkt om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Kom jij ons team versterken?

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Houd er dan rekening mee dat parkeren tegen betaling is.


Wat ga je doen?
Als werkbegeleider begeleid je cliënten in het textielatelier, waar je werkt met technieken zoals stof bewerken, stempelen, naaien op de naaimachine, weven en borduren. Je helpt cliënten stap voor stap bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, en past de werkzaamheden aan hun niveau aan. Sommige cliënten zijn zelfstandig, terwijl anderen meer ondersteuning nodig hebben, en jij weet hier flexibel mee om te gaan. Daarnaast schrijf je zorgplannen en draag je bij aan de persoonlijke groei van de cliënten. Het werk is van 9 tot 5, en biedt jou de kans om echt een verschil te maken!

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante afgeronde mbo-4 in een zorgrichting
  • Je hebt ervaring met textiel
  • Je kan goed samenwerken
  • Je kunt je verplaatsen in de cliënten, biedt de nodige ondersteuning en denkt in mogelijkheden

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, mail of bel dan naar onze recruiter Eliza Khalil via 06-14307315 of ekhalil@cordaan.nl


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Sandra Weijdema (manager) via speen@cordaan.nl. Heb je inhoudelijke vragen over textiel? Bel naar de textielgroep via 06-43489074. Zij beantwoorden graag jouw vragen!


De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 18 november



Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature