Omschrijving

Voor onze locatie in Amsterdam-West is Cordaan op zoek naar een gedreven persoonlijk begeleider voor het ondersteunen van ouderen met een beperking. Wil jij met jouw aandacht en zorg echt het verschil maken in hun dagelijks leven? Word dan onderdeel van ons team en help onze cliënten bij hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn!

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden voor de functie van persoonlijk begeleider zijn conform cao Gehandicaptenzorg

  • Een jaarcontract van 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal 2.821 tot maximaal €3.938 (FWG 45) bruto op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?

Als begeleider ga je werken in een groene en rustige omgeving net iets buiten het stadscentrum aan de Saskia van Uijlenburgkade in een woongroep: Saskia van Uijlenburgkade. Deze locatie kan een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn en de ondersteuning van onze cliënten. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een eigen parkeerplaats.


Het team

Je komt terecht in een gezellig en divers team bestaat uit 20 collega's: een teamleider, persoonlijk begeleiders, (ondersteunend) begeleiders met een verpleegkundige of pedagogische achtergrond en helpenden. Samen met je collega’s bied je zorg aan ouderen met een verstandelijke beperking.


Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Je stelt zorgplannen op maat en zorgt voor een nauwkeurige uitvoering, waarbij je altijd rekening houdt met de wensen en behoeften van de cliënt. Je onderhoudt regelmatig contact met zowel interne als externe partijen, zoals contact met deskundigen om de zorg goed af te stemmen. Je ondersteunt 6 bewoners en dat doe je samen met je collega´s.

Je biedt ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, waarbij het uitvoeren van ADL-handelingen nodig is. Daarnaast signaleer je als eerste eventuele veranderingen in de zorgbehoefte van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van de begeleiding die je biedt. Iets voor jou?

De cliënten hebben 24 uur zorg nodig, daarom kan je werkdag overdag, avond, nacht of in het weekend zijn.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo- diploma in een zorgrichting of je hebt een mbo-4 diploma met een aantal jaar werkervaring
  • Je kan ADL-handelingen verrichten of bent in staat dit te leren
  • Je kunt onregelmatige werktijden werken
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je kan professioneel werken

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Liesbeth van der Grinten (manager) via lvandergrinten@cordaan.nl of bel naar 06-12 60 78 36 of met Marianne Wassenaar (teamleider) via mvanhassel@cordaan.nl of bel naar 06 – 15 18 23 05.


Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? App, mail of bel dan naar onze recruiter Eliza Khalil via 06-14307315 of ekhalil@cordaan.nl



Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature