Omschrijving

Ben jij een zorgprofessional met een hart voor ouderen en een creatief brein dat bruist van ideeën? Heb je minimaal een mbo- niveau 3 of 4 diploma in de zorg en wil je je ondernemende kant inzetten om het leven van anderen te verrijken? Dan is dit jouw kans! Als participatiecoach verzorgende bij Cordaan help jij ouderen hun zelfredzaamheid te behouden of zelfs te vergroten. Met jouw begeleiding geef je ze net dat duwtje in de juiste richting. Voor ons dagcentrum Kadoelerbreek in Noord zoeken wij een enthousiaste participatiecoach voor 32 uur per week. Word jij onze nieuwe collega? Lees dan hieronder meer!


Wat krijg je van ons?
De arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie participatiecoach verzorgende is conform de cao VVT.

  • Een jaarcontract van 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal 2.770 tot maximaal bedrag €3.590 (FWG 40) bruto op basis van een fulltime (36 uur per week) dienstverband)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken?

Je gaat als participatiecoach verzorgende aan de slag op de Dagcentrum Kadoelerbreek Amsterdam-Noord, midden in de levendige wijk de Banne. Dit dagcentrum bevindt zich in een dienstencentrum dat een belangrijke ontmoetingsplek is voor de buurt. Hier komen mensen samen voor sociale activiteiten en medische ondersteuning. Ook is er een horeca- voorziening van Cordaan, waardoor er altijd een gezellige sfeer hangt.


Cliënten

Op Dagcentrum Kadoelerbreek verwelkomen we dagelijks ongeveer 20 cliënten met verschillende zorgbehoeften. De cliënten komen hier op indicatie en hebben uiteenlopende ondersteuning nodig. Sommigen komen voor sociale ontmoeting en gezelligheid, anderen hebben extra zorg en begeleiding nodig bij hun dagelijkse activiteiten. Het is een diverse groep mensen die hier samenkomt, waarbij sociale interactie en persoonlijke aandacht centraal staan. Jij draagt bij aan hun welzijn door hen te ondersteunen in een warme en veilige omgeving.


Het team

Het team waar jij onderdeel van wordt, bestaat uit een manager, senior participatiecoach en participatiecoach. Samen zorgen we voor een fijne dagbesteding voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?

Als participatiecoach verzorgende help je cliënten met een (intensieve) zorg- of ondersteuningsvraag om hun zelfstandigheid te behouden of zelfs te versterken. Je biedt hun een zinvolle dagbesteding, waarbij je niet alleen werkt met de cliënten zelf, maar ook nauw samenwerkt met mantelzorgers, buurtbewoners, vrijwilligers en verschillende (zorg)organisaties. Samen creëren jullie een omgeving waarin iedereen de kans krijgt om actief deel te nemen aan het dagelijks leven.

Naast de begeleiding en activiteiten, voer je ook ADL uit, zoals persoonlijke verzorging. Dit doe je tijdens je werktijden van 08:30 tot 17:00, waarbij je echt het verschil maakt in het leven van de cliënten

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal mbo 3 of 4 diploma op het gebied van Zorg en Welzijn, mmz,spw,sph  of verzorgende IG
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en weet hen te stimuleren en te motiveren tot participatie, het verrichten van ADL-handelingen en kennis van ziektebeelden is een pre
  • Je werkt ook graag in teamverband en je bent proactief in de communicatie met je collega´s
  • Je hebt respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen
  • Je hebt goede computervaardigheden

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Fatima Agalf (senior participatiecoach) via fagalf@cordaan.nl of bel naar 06-39791773 of neem contact op met Corine Beth (manager) via cbeth@cordaan.nl of bel naar 06-29 40 91 37.


Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met onze recruiter Eliza Khalil via 06- 14 30 73 15 of ekhalil@cordaan.nl We kijken uit naar jouw reactie!



Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature