Omschrijving

Als aan- en verhuurconsulent bij Cordaan op onze afdeling Huisvesting speel je een centrale rol in het verhuren van woningen aan een bijzondere doelgroep en het beheren van het verhuurproces. Van het actief zoeken naar nieuwe ruimtes voor de thuiszorg tot het bemiddelen tijdens overlastsituaties, geen dag is hetzelfde. Met jouw expertise maak je impact op het woongenot van onze bewoners en de efficiëntie van onze huisvestingsprocessen. Een mooie uitdaging voor jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een afwisselende baan binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid om het verschil te maken voor onze collega's in de zorg en onze cliënten. Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50: min. €3.097,00 en max. €4.264,00 bruto o.b.v. 36 uur
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
 • De mogelijkheid om hybride te werken

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen, bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als aan- en verhuurconsulent bij Cordaan is jouw werk divers. Je speelt een cruciale rol in het tot stand brengen van huurcontracten en het verbeteren van het verhuurproces. Met jouw zorgvuldige aanpak zorg je ervoor dat alle contracten, huurprijzen en afspraken met verhuurders volledig en correct zijn volgens de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast ben je actief op zoek naar nieuwe ruimtes voor onze thuiszorgteams of kantoorruimtes, en voer je gesprekken met diverse partijen om onze dienstverlening te verbeteren.

Geen dag is hetzelfde. De ene dag woon je een vergadering bij met een bewonerscommissie om nieuwe locaties te bespreken, en later duik je in het beoordelen van huurcontracten met woningcorporaties. Op andere dagen houd je spreekuren op locaties, waar bewoners langskomen met vragen over burenproblemen of huurtoeslag. Je luistert geduldig en biedt oplossingen.

Uitdagende situaties zoals geluidsoverlast vragen om jouw empathie en onderhandelingsvaardigheden. Je gaat in gesprek met betrokkenen en bemiddelt voor een oplossing. Bij een locatie die gaat sluiten, begeleid je de bewoners tijdens de overgang. Je organiseert spreekuren, stelt hen gerust en helpt hen bij het vinden van een nieuwe geschikte woonruimte.

Kortom, als aan- en verhuurconsulent bij Cordaan ben je een onmisbare schakel. Je zorgt voor een optimale woonbeleving van onze cliënten en draagt bij aan de soepele werking van onze huisvestingsprocessen. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van huurrecht en weet deze te vertalen in het tot stand komen van de huurcontracten
 • Je communiceert gemakkelijk en legt snel verbinding met anderen, zowel intern als extern
 • Je werkt accuraat en bent leergierig
 • Je bent digitaal vaardig en bent goed bekend met Excel, Word, Outlook en na een inwerkperiode ook met ons vastgoedregistratiesysteem van Axxerion

Heb je daarnaast geduld en inlevingsvermogen? Vooral in gesprekken met senioren en bewoners tijdens jaarvergaderingen en telefonisch spreekuur? Dan maken we graag kennis met jou!

Waar ga je werken?
Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden.

De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in vier teams. Kom jij ons team versterken?

Enthousiast?
Ben jij de aan- en verhuurconsulent die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 31 juli.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid dan je ongewenste postvak of stuur een mail naar onze recruiter via lcohrs@cordaan.nl.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature