Omschrijving

Ben jij een activiteitenbegeleider die ondernemend is, kan netwerken en creatief kan denken? Heb je aandacht voor kwetsbare somatische ouderen en kan jij voor hen bijdragen aan een prettige dag volop activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 28-32 uur p.w met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 40 (min €2.495,- en max. €3.254,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?
Door bewoners te leren kennen en te achterhalen wat iemand een twinkeling in de ogen bezorgt en op de persoon of de groep afgestemde activiteiten aan te bieden, kun je het verschil maken. Als activiteitenbegeleider organiseer en begeleid je zelfstandig en samen met je collega's kleine en grotere activiteiten, die bewoners energie geven, die momenten van contact, waarde en plezier veroorzaken en bijdragen aan een veilig, prettig en geïnspireerd leefklimaat. Je stemt activiteiten en mogelijkheden af op de behoefte van de somatische cliënten. De samenwerking met vrijwilligers, gastvrouwen en het betrekken van mantelzorgers is een belangrijk onderdeel van je functie.

Een van de twee afdelingen waar je werkzaam bent is een nieuwe afdeling gespecialiseerd op de jongere somatische doelgroep in de leeftijd van 30 tot 65 jaar. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring om hier iets moois van te maken!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant MBO4, hbo- of wo diploma. Denk bijvoorbeeld aan MMZ of SPW;
 • Je hebt ervaring met het opzetten en begeleiden van activiteiten voor ouderen met somatische problemen;
 • Je hebt interesse in de jongere (30-65 jaar) zorgvrager; 
 • Je hebt aanstekelijke positieve energie, organisatievermogen, oprechte belangstelling voor mensen, fantasie en creativiteit;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook weekenden, rooster maken we in overleg;
 • Je beschikt over goede sociale en coachende vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Waar ga je werken?
Hof van Sloten is een gerenoveerd grootschalige locatie, opgesplitst in 2 gedeelten: een woon- en zorgcentrum én een expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum valt onder een ander domein.

Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Er zijn woongroepen voor pg-cliënten, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die langdurige orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en somatische cliënten. Ook is er een palliatieve afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In totaal huist Hof van Sloten in het woon- en zorgcentrumgedeelte 120 bedden.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. De sluitingsdatum voor de vacature is 27 maart 2023.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature