Adviseur Leren & Ontwikkelen Leiderschapsontwikkeling

Omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Adviseur Leren & Ontwikkelen Leiderschapsontwikkeling voor 32-36 uur per week. Heb jij zin om verder te bouwen aan het Management Development programma van één van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam?


Omschrijving

Bij Cordaan vinden we dat iedere medewerker recht heeft op de aandacht van een goede leidinggevende. Onze managers hebben een belangrijke rol: zij stimuleren onze medewerkers om tot bloei te komen en hun werk goed en met plezier te kunnen doen. Hiernaast bewaken zij de bedrijfsvoering. Kortom, wij vragen nogal wat van hen. We vinden het belangrijk dat iedere manager vanuit deze visie leiding geeft en dit doet door het inzetten van de juiste vaardigheden en stijl. Om hen hierbij te ondersteunen bieden we een programma leiderschapsontwikkeling aan. Het programma bestaat uit het uitbouwen van het MD-curriculum met diverse leer- en ontwikkelinterventies, op maat voor ons ontwikkeld door externe aanbieders, maar ook bijvoorbeeld managementtraineeships, centrale leiderschapsdagen voor het hele management en een onboardingprogramma voor nieuwe managers.


Als Adviseur Leren en Ontwikkelen heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal activiteiten/ projecten uit het programma;
 • In samenspraak met directies en managers weet je ontwikkelbehoeften te vertalen in inspirerende, vernieuwende en effectieve leer- en ontwikkelinterventies voor het MD-curriculum;
 • Beheren en onderhouden van het MD-curriculum;
 • Begeleiden bij dan wel uitvoeren, evalueren en zo nodig bijstellen van nieuwe trainingen en ontwikkeltrajecten.

Het programmateam, bestaande uit een programmamanager en twee adviseurs L&O is vanwege het vertrek van een van hen per 1 december 2019 op zoek naar versterking. Het programmateam maakt deel uit van de afdeling P&O/ Cordaan Academie.

‘Je komt tot bloei bij Cordaan!’ Dit staat voor de wijze waarop Cordaan invulling geeft aan leren en ontwikkelen van haar medewerkers. Cordaan is één van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam en biedt zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam en omgeving met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Cordaan wil hoog professionele zorg leveren. 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Cordaan te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: inspirerend, sterk in ontwikkeling en een zorgzame omgeving waar de mens centraal staat.

Waar ga je werken? 

De standplaats van deze functie is het hoofdkantoor van Cordaan (‘t Havengebouw, Amsterdam). Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand vanaf station Amsterdam Centraal.

Vereisten

Wie ben jij? 

Dit breng jij voor deze functie mee:

 • Afgeronde wo-opleiding (op het gebied van onderwijskunde of master leren en innoveren is een pré);
 • drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een grote organisatie;
 • ervaring met projectmatig werken en kennis van werkprocessen in een HR&D omgeving;
 • frisse, innovatieve ideeën en energie/ enthousiasme voor o.a. het organiseren van events en voor de interne communicatie over onze projecten;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, sterk analytisch vermogen, zelfstandigheid, adviesvaardigheden en de juiste overtuigingskracht.

Verder ben je flexibel en kun je goed schakelen tussen verschillende projecten. Je werkt doel- en resultaatgericht, je hebt een lange adem en een hands-on mentaliteit. Je kunt goed omgaan met diverse interne stakeholders, je bent stressbestendig en weerbaar tegen weerstand.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke bloei. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 32-36 uur per week met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT schaal FWG 55 (maximaal €4.021,18 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • Scholings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8.33% van het bruto jaarsalaris;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten en een fietsenplan.


Enthousiast? 

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een cv en motivatie. Je kunt tot uiterlijk 29 november solliciteren. 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem contact op met Margot Kijlstra via 0618766552 of mkijlstra@cordaan.nl 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Tol via nvantol@cordaan.nl

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.