Omschrijving

Heb jij een achtergrond in werken met de LVB+ en GGZ doelgroep?  Spring jij graag op je fiets of in de auto om de cliënten thuis te helpen en lig jij ook niet wakker van onregelmatige diensten? Wil je werken in Amsterdam oost, zuidoost of noord? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 28-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg en FWG 40 (€2.457- €3.332) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als begeleider zorg je er samen met je collega's voor dat de cliënten ondersteund worden in de hulpvraag die ze hebben. Je werkt vanaf een vast punt., vanaf dit punt ga je de wijk in. Op de fiets of met de auto ga je naar de cliënt toe. De hulpvraag wordt aan de hand van de pijlers van Lifewise verwerkt in een zorgplan. Dit zorgplan leef je zorgvuldig na met je collega's. Met als doel je cliënten helpen naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Waar nodig help je met het samenstellen van dit zorgplan.

Vereisten

Wie ben jij?

Om ambulant begeleider te worden beschik je over een mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW3)

 • Je stelt je flexibel op voor het rooster;
 • Je hebt kennis van en ervaring met de LVB doelgroep;
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je bent in staat goed zelfstandig te werken en durft beslissingen te nemen tijdens je dienst.
Waar ga je werken?
Je gaat werken in een van onze 3 ambulante teams. Team Oost, Zuidoost of Noord. De teams bieden begeleiding aan cliënten met een  WLZ indicaties wat betekent dat we 7 dagen per week 24 uur beschikbaar zijn voor deze cliënten. Deze cliënten hebben veelal een licht verstandelijke beperking met  bijkomende problematiek die vraagt om de nodige extra aandacht. Cliënten met een LVB hebben een IQ tussen de 50 en onder de 85. 


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 15 oktober. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature