Omschrijving

Beschik jij over een MBO diploma in de zorg en vind je het leuk om bij (multiculturele) gezinnen thuis te werken? Wij zijn voor Kleurrijk Thuis op zoek naar een (ondersteunend) Begeleider. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Jaarcontract (28 - 36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband (in loondienst); ·
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) voor ondersteunend begeleider in FWG 35 (min. €2.338 en max. €3.294 o.b.v. 36 uur) en voor begeleider in FWG 40 (€2.617 en max. €3.535 o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als (ondersteunend) begeleider bezoek jij de cliënten thuis die verspreid wonen over de stad. De doelgroep bestaat uit volwassen WLZ-cliënten die thuis wonen bij ouders of familie leden. Het betreft voornamelijk VG (doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt MVB / EVB). Je werkt voornamelijk overdag, maar omdat je op aanvraag van het gezin werkt, kan dit ook ´s avonds of in het weekend zijn.

Als begeleider werk je aan de doelen die door de casemanager, samen met de familie uit de thuissituatie, zijn opgesteld in het persoonlijk plan. Verder kan het zijn dat je enkele ADL-activiteiten uitvoert in de thuissituatie, ondersteunen bij douchen, aankleden en eten. Ook onderneem je activiteiten met de cliënt, denk hierbij aan puzzelen, wandelen of een spelletje doen. Dit is afhankelijk van het niveau van jouw cliënt. Soms kan het doel ´toeleiden naar (gespecialiseerde) dagbesteding´ of 'overbrugging naar wonen' zijn. In dat geval ga je bijvoorbeeld met de cliënt mee naar dagbesteding om daar een activiteit uit te voeren of mee naar een woning zodat de cliënt daar kan wennen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal een mbo 3 diploma (ondersteunend begeleider) óf mbo 4 diploma (begeleider) in de zorg;
 • Je bent flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten, weekend-, avonddiensten);
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep (doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt MVB / EVB);
 • Ervaring met ambulant werken is een pre;
 • Je hebt kennis van/ en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;
 • Je bent een alleskunner; er worden allerlei activiteiten ondernomen.

Waar ga je werken?

Bij de gezinnen thuis in heel Amsterdam. Dit betreft vaak (maar niet altijd!) gezinnen met een migratieachtergrond die er, vanuit cultuur/religieuze achtergrond, voor kiezen om zelf voor hun volwassen kind te blijven zorgen, maar hierbij wel ondersteuning wensen. Je werkt vanuit het ambulante team Kleurrijk thuis. Dat valt onder Kleurrijk ontzorgen.

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 25 februari. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Meeuw van Ingen - van Amersfoort, manager 06 - 15 34 28 87, mvanamersfoort@cordaan.nl of met Romy van Beek, recruiter 06 38 69 07 48rvanbeek@cordaan.nl.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature