Ambulant Begeleider WLZ Oost

Omschrijving

Heb jij een achtergrond in ambulant werken met de LVB+ en GGZ doelgroep?  Spring jij graag op je fiets om de cliënten thuis te helpen en lig jij ook niet wakker van een slaapdienst? Reageer dan nu!

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (28-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in schaal FWG 35.
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Om ambulant begeleider te worden beschik je over een mbo 3 of mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW). Afgestudeerde starters zijn ook welkom om te solliciteren!
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en zin om aan de slag te gaan in een ambulant team.
 • Je hebt kennis van psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen).
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je bent parttime beschikbaar voor 28-32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar, met name slaapdiensten (op het kantoor in Oost) zijn een onderdeel van de diensten. 
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Waar ga je werken?
Het ambulante WLZ team VGZ Oost / Watergraafsmeer - Diemen biedt ondersteuning aan 85 cliënten wonende in Amsterdam Oost en Diemen. Ons centrale kantoor is gehuisvest in het Wijkkantoor Oost aan de Polderweg. Je werkgebied is geheel Amsterdam – Oost en Diemen, waar je de cliënten (met name volwassenen), per fiets, thuis ondersteuning biedt. Met name ADL en HDL zijn taken die je gaat uitvoeren bij de cliënten thuis.

Onder de doelgroep LVB (licht verstandelijk beperkt) vallen de cliënten die een IQ hebben tussen de 50 en onder de 85. Er is bij deze doelgroep vaak sprake van bijkomende problematiek. Zij kunnen bij Cordaan verschillende soorten ondersteuning krijgen. Deze doelgroep kent een eigen visie en aanpak binnen Cordaan. Het uiteindelijke doel van de ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek is het toewerken naar of in stand houden van een volwassen leven. Een volwassen leven houdt het volgende in: een gezonde balans tussen zelfstandigheid en zeggenschap enerzijds en het nemen van verantwoordelijkheden en bewaken van veiligheid (eigen en anderen) en integriteit anderzijds.

  Enthousiast?
  Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou! Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Neem contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via 06 2835 6372 of Lisa den Haan - Sandbergen voor meer inhoudelijke informatie over de functie via 06 211 01802.

  In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit heeft ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie op www.cordaan.nl/coronavirus-0

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature