Omschrijving

Werken in het verpleeghuis thuis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving, is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken als ambulant begeleider!

Voor meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis kijk hier.

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract (fulltime of parttime) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. € 2.007,- en max. € 2.971,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? Cordaan Academie denkt met je mee;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets
 • Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan om voordelig een nieuwe fiets te kopen.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als ambulant begeleider bij Zorgeloos Thuis van Cordaan in Amsterdam. Je verricht o.a. verzorgende, huishoudelijke en administratieve taken. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Naast het verlenen van directe zorg en begeleiding maak je als ambulant begeleider bij Zorgeloos Thuis ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals doktersbezoeken met de cliënt, samen lunchen of een wandeling. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig.

In samenwerking met je collega’s werk je zelfstandig in de wijk bij jouw cliënten. Je begeleidt jouw cliënten met hun individuele hulpvragen en ondersteunt ze bij het gebruik maken van voorzieningen in de buurt. Vanzelfsprekend ga je daarbij uit van de mogelijkheden van de cliënt. Je denkt mee ten aanzien van begeleiding en hoe we dit het beste kunnen inrichten binnen de teams van Zorgeloos Thuis. Je ondersteunt waar nodig je collega's in de begeleiding van cliënten. Je signaleert knel- en verbeterpunten in het team en denkt actief mee over oplossingen.

Het gaat om een nieuwe functie bij Zorgeloos Thuis. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega's die er niet voor terugdeinzen om zelf op zoek te gaan naar waar ze hun waarde toe kunnen voegen bij Zorgeloos Thuis. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ of SPW).
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je ben 24-32 uur beschikbaar;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep en dementie;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen.

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marloes Alteveer (Werving & Behoud) bel/app 06-48430289 of mail naar malteveer@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature