Omschrijving

Wij zijn voor Team Sup op zoek naar een ambulant casemanager die het team komt versterken! Heb je ruime specialistische ervaring met het werken in hoogcomplexe casussen en met verschillende doelgroepen, zoals GGZ, LVB+ en NAH? Werk je graag ambulant en zelfstandig? Lees dan snel verder!

Team Sup
Team Sup (afkorting voor Supplement) biedt tijdelijke ambulante ondersteuning aan zelfstandig wonende Amsterdammers met een complexe hulpvraag (denk aan grensoverschrijdend gedrag, psychiatrische stoornissen, verslaving, vervuiling). Op deze manier helpen wij Amsterdammers bij hun wens om stabiliteit te creëren in hun leven. 

Naast aanmeldingen vanuit de buurtteams begeleiden wij ook Amsterdammers met een justitieel of gedwongen kader.

Team Sup werkt nauw samen met het OGGZ team van Cordaan, die de intakes doen voor de HBH OGGZ, de werkbegeleiding bieden aan de HBH medewerkers en specialistisch zijn is in het begeleiden van Amsterdammers in een zeer vervuilde leefomgeving.

Wat ga je doen?
Als ambulant casemanager overzie en coördineer je het gehele proces van de Amsterdammer: je hebt contact met alle betrokkenen, je creëert eigenaarschap bij de verschillende partijen en zorgt voor een goede en heldere taakverdeling. Je kunt gevraagd en ongevraagd adviseren, meedenken en interveniëren. Je verricht een intake op alle leefgebieden waarin je naast de basisdoelen ook een brede context schetst voor het uitzetten van andere hulpverlening of behandeling. Je werkt samen met de begeleider van team Sup, de Amsterdammer en zijn/haar netwerk, om de doelen te behalen, de situatie te stabiliseren en de ondersteuning af te schalen.

Daarnaast ben je inzetbaar voor de consultatiefunctie aan de buurtteams en andere zorgpartners, zorg je voor deskundigheidsbevordering in de buurtteams, denk je mee met collega's over inhoudelijke en procesmatige vraagstukken en sluit je aan bij meerdere werkgroepen en wijktafels. Je maakt een analyse van de aanmeldingen uit de buurtteams zodat je gericht kan adviseren en trainen.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 50 (min €2.501 en max. €3.738 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevante HBO-opleiding;
 • Je bent een ervaren professional met uitgebreide kennis van en ervaring met gedragsproblemen en verschillende doelgroepen;
 • Je bent een uitstekende mediator (tussen cliënt en hulpverleners) kunt regie nemen, goede zorg uitzetten en heldere en haalbare afspraken maken;
 • Je bent een uitstekende netwerker die samenwerking stimuleert maar ook feedback kan geven en kan opschalen als de samenwerking niet goed verloopt;
 • Je hebt kennis van agressiehantering en crisisinterventie;
 • Je hebt kennis van de Buurtteams, huidige WMO teams, sociale kaart van Amsterdam, van de wet- en regelgeving, van toegangsbepalingen, van eigen bijdrageregelingen en van privacywetgeving Indicatie aanvragen;
 • Je bent integer, hebt een grote dosis humor en geen 9-5 mentaliteit!

De volgende competenties beschrijven jou:

 • Grote mate van zelfstandigheid, beslissingen en verantwoordelijkheid durven nemen;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift).

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je sollicitatie een uitgebreide motivatiebrief. Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt)

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan je contact opnemen met Viviana Ilaria: vilaria@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Sammy van Uffelen (recruitment): svanuffelen@cordaan.nl. 

Let op: de sluitingsdatum van deze vacature is maandag 22 augustus 2022!

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature