Omschrijving

Als ambulant persoonlijk begeleider in Amsterdam-Oost maak je impact op het leven van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals een verslaving of psychische probleem (LVB+). Je werkt samen met hen aan grote en kleine doelen. Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 28 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast contract
 • Een salaris van minimaal €2.821,00 tot maximaal €3.938,00 (FWG 45) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Ons ambulante team Oost biedt 24-uurs ondersteuning aan zo’n 90 tot 110 cliënten. Het centrale kantoor is gevestigd in het Wijkkantoor Oost aan de Polderweg. Ons werkgebied beslaat geheel Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer en Diemen, waar we de cliënten thuis op afspraak ondersteunen. Deze ondersteuning bieden we op een duurzame manier: per fiets.

De cliënten
Onze cliënten zijn volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, zoals een psychische kwetsbaarheid of een verslaving (LVB+). Afhankelijk van hun indicatie helpen we hen bij hun zorgvraag zoals: medicatieverstrekking, ziekenhuisbezoeken, boodschappen doen, ondersteuning bij sociale relaties en begeleiding bij dagelijkse activiteiten. Iedere cliënt heeft unieke behoeften en hulpvragen, wat onze zorg zowel gevarieerd als individueel maakt. De zorg die we bieden kan zowel gepland als ongepland zijn, zoals in crisissituaties of wanneer een collega uitvalt. Ons doel is om samen met de cliënt te werken aan een stabiel en volwassen leven waarbij ze zich volwaardig onderdeel van de maatschappij voelen.


Wat ga je doen?

Als ambulant persoonlijk begeleider bij Cordaan is jouw werk divers:

 • Behandelplannen schrijven: Je stelt individuele behandel- en begeleidingsplannen op die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke cliënt

 • Caseload beheren: Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload en zorgt ervoor dat je cliënten de benodigde zorg en begeleiding krijgen. Dit omvat zowel administratieve taken als direct contact met cliënten

 • Samenwerken met ondersteunend begeleiders en begeleiders: Ons team is in transitie naar een nieuwe werkmethode, waarin samenwerking centraal staat. We werken als een coalitie rondom de cliënt, met zowel ondersteunend begeleiders, begeleiders als persoonlijk begeleiders. Binnen het team hebben we koppelgesprekken over cliënten om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen. Hiernaast zijn we onderverdeeld in twee subteams. Binnen deze subteams werken we samen aan casuïstiek en intervisie, waardoor we continu van elkaar leren en onze zorg verbeteren.

Kortom, als ambulant persoonlijk begeleider draag je bij aan de zelfredzaamheid en stabiliteit van de cliënten. Je zorgt ervoor dat zij zich onderdeel van de maatschappij voelen en werk samen met hen aan doelen én dromen. Een mooie uitdaging voor jou!

En niet geheel onbelangrijk: Cordaan begeleidt LVB+ cliënten vanuit de LifeWise methodiek. Je krijgt hierin een cursus wanneer je bij ons start!

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een hbo of mbo-4 zorgdiploma en je werkt op hbo werk- en denkniveau. Indien je een mbo-diploma hebt toetsen wij dit middels een assessment op hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt al wat ervaring opgedaan met de LVB+ of GGZ-doelgroep 
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je staat open voor ADL en HDL taken 
 • Je hebt geduld, denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve - en sociale vaardigheden
 • Je vindt het geen probleem om op de fiets langs cliënten te gaan
Vind jij samenwerken daarnaast belangrijk en denk je graag mee over of nieuwe ontwikkelingen? Dan maken wij graag kennis met jou!
 

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 1 augustus. Indien we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie! 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature