Omschrijving

De Staalman Oase is per direct op zoek naar een Ambulant Persoonlijk Begeleider met GGZ-ervaring. Heb jij je hbo-diploma op zak, heb je ervaring in de psychiatrie en wil je graag ambulant werken? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 16 uur met de mogelijkheid tot meerwerk in overleg en uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform cao GGZ in FWG 45 (min €2.241,- en max. €3.606,- o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Je gaat aan het werk als ambulant persoonlijk begeleider en zal een eigen caseload aan cliënten krijgen. Dit betekent dat je zowel uitvoerend als administratief werk zult verrichten, zo maak je samen met de cliënt een zorgplan waarin je afspraken en doelen verwerkt om aan te werken. de begeleiding is op maat ingericht naar de wens van de cliënt. Dit kan zijn weer participeren in de maatschappij, een stuk acceptatie, stabiel worden/blijven, et cetera. Kortom, zeer divers.

Vereisten

Wie ben jij?

- Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond zoals SPH, MWD;

- Je bent 16 uur per week beschikbaar;

- Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:30 uur;

- Je kunt goed zelfstandig werken;

- Je staat stevig in je schoenen, je hebt ervaring met de geestelijke gezondheidszorg;

- Je bent doortastend, denkt oplossingsgericht en je beschikt over een flexibele instelling en over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;

- Je hebt een coöperatieve houding en denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen.

Waar ga je werken? 

De Staalman Oase (SSO) is een woonvoorziening in Nieuw West waarvan de laatste bewoners eind 2021 zijn komen wonen. De SSO is een en woonvoorziening die door naastbetrokken/ vrijwilligers is opgezet en door hen wordt bestuurd, om optimale woon-, leef-, en ontwikkelingsomstandigheden te bieden voor bewoners.

Binnen de SSO vallen 30 woningen én een gemeenschappelijke ruimte, waar men elkaar kan ontmoeten, en aan gezamenlijke activiteiten kan deelnemen. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin. De gemeenschappelijke ruimte zit op de eerste etage van een pand in de Staalmanpleinbuurt. De woningen (zelfstandige huurwoningen) van de SSO liggen in panden in deze rustige buurt, allemaal op loopafstand. Elke bewoner kan vanuit zijn eigen woning via de anonimiteit van de straat naar de gemeenschappelijke ruimte. Wonen zoals elke andere Amsterdammer en toch met sociale opvang binnen handbereik.

De bewoners van de Staalman oase (gem 25-40 jr) hebben allemaal ergens in hun leven een psychose meegemaakt. Naast psychosegevoeligheid is bij sommige bewoners ook sprake van andere problematiek zoals verslaving, depressiviteit et cetera. Hier liggen de uitdagingen voor de begeleiding om bewoners in te ondersteunen. De SSO heeft een samenwerkingsverband met Cordaan; vanuit Cordaan wordt de ambulante woonbegeleiding verzorgd vanuit een klein team dat exclusief voor de bewoners van de SSO werkt.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren!
Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt). Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Manja Kramp via 06-21689132 of mkramp@cordaan.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48. Sluiting datum 15 oktober.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Een (ontwikkel) assessment kan onderdeel uit maken van de procedure

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature