Omschrijving

Als persoonlijk begeleider in het Ambulant Specialistisch Team (AST) van Cordaan word je door de buurtteams in Amsterdam ingezet om mensen die zelfstandig wonen te ondersteunen bij een complexe hulpvraag. Denk aan psychische problematiek of een vervuild huis. Met jouw ervaring en expertise kun je in korte tijd veel impact maken!

Wat krijg je van ons?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

  • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur per week
  • Een salaris van minimaal €2.766,00 tot €3.861,00 (FWG 45) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering
  • Reiskostenvergoeding
  • Een fietsplan

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken? 
Welkom bij ons Ambulant Specialistisch Team, voorheen team Sup. Wij bieden tijdelijke ambulante ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen in Amsterdam en een complexe hulpvraag hebben. Denk hierbij aan grensoverschrijdend gedrag, psychische en psychiatrische problematiek, verslaving en vervuiling. Deze mensen worden door één van de buurtteams in Amsterdam bij ons aangemeld en we houden nauw contact met het buurtteam. Onze begeleiding is doelgericht. We helpen de verschillende mensen om stabiliteit in hun leven te creëren. Zodra de situatie weer stabieler is, neemt het buurtteam het weer van ons over. Het werk in ons team is dus kortdurend, intens en complex. Dit maakt ons werk erg divers en uitdagend!

Ook werken we nauw samen met verschillende partners in Amsterdam: zowel op stedelijk niveau als in de verschillende stadsdelen. Denk aan GGZ-instellingen, buurtteams, welzijnsorganisaties, woningbouwverenigingen, partnerorganisaties en ambulante ondersteuning. Kortom, je komt bij veel verschillende mensen, op veel verschillende plek en je werkt veel samen met andere organisaties. Een mooie uitdaging voor jou

We hebben zes verschillende teams in de verschillende stadsdelen van Amsterdam van in totaal ongeveer 36 medewerkers. Hoewel de functie grotendeels zelfstandig is, zijn we altijd bereid om elkaar te helpen, staan we voor elkaar klaar en vinden we openheid heel belangrijk. Kom jij één van onze teams versterken?

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider in het Ambulant Specialistisch Team van Cordaan pas jij jouw ondersteuning aan aan de hulpvraag van het moment. Soms is deze erg complex doordat het leven van een cliënt ontregeld is door bijvoorbeeld een ernstig vervuild huis, een verstandelijke beperking, psychische problematiek of een stoornis in het autistisch spectrum. 

Je werkt methodisch vanuit het opgestelde zorgplan, zodat iedere cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Ieder persoon is weer anders en juist dat maakt jouw werk zo gevarieerd en uitdagend. Een mooie uitdaging voor jou! 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo of mbo-4 zorgdiploma en werkt op hbo werk- en denkniveau. Indien je een mbo-4 diploma hebt afgerond toetsen wij dit middels een assessment
  • Je hebt ervaring met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan GGZ, licht verstandelijke beperking, mensen met ernstige gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek en ouderen
  • Je werkt graag doelgericht en projectmatig. Je krijgt een opdracht van het buurtteam en moet een cliënt na enige tijd weer los kunnen laten. 
  • Omdat je vaak alleen werkt is het belangrijk dat je om hulp durft te vragen. 

Vind jij het hiernaast fijn om zelfstandig te werken en hulpvragen actief op te pakken? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Enthousiast?
Solliciteren is mogelijk tot 17 april. We werven doorlopend. Indien we een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog vragen? App, mail of bel dan met onze recruiter, Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Een (ontwikkel) assessment kan onderdeel uit maken van de procedure

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature