Omschrijving

Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark zoekt een collega in de functie van ANW hoofd (avond-nacht-weekend), uren in overleg! Krijg je energie van de avonden en nachten en vind je het juist prettig om de weekenden en met feestdagen te werken? Heb je ervaring in de ouderenzorg en met operationeel leiding geven aan de aanwezige medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (max 24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 50; min €3177,- en max €4264,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Vereisten

Wie ben jij? 
Als ANW hoofd ben je in de nacht niet boventallig, maar meewerkend. De overige delen van de dag ben je wel boventallig. Je draagt zorg voor een kwalitatief optimale, efficiënte en doelmatige uitvoering van de calamiteitendienstverlening. Je houdt toezicht op de kwaliteit in het algemeen en verpleegkundige zorg in het bijzonder. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. 

Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je avond- en nachtshift. 

Verder ben je:

 • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4 of 5);
 • Je bent bevoegd/bekwaam in voorbehouden- en risicovolle handelingen (VRH);
 • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen;
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief.

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark gelegen in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolgen van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven tot cliënten die op een gesloten psychogeriatrische afdeling wonen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. Als ANW hoofd voor de avond- en nachtdiensten val je onder het ANW team en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis, inclusief de GRZ afdeling. 

Enthousiast?
Zoek jij een gezellige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monica Edelaar (locatiemanager ) via 06-18538419 of Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature