ANW Hoofd - GRZ

Omschrijving

Expertisecentra Hof van Sloten in Amsterdam West zoekt een ANW hoofd (avond-nacht-weekend) voor minimaal 28 uur per week. Je krijgt energie van de avonden en nachten en vind het juist prettig om de weekenden en met feestdagen te werken. Je hebt ervaring in de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en kan operationeel leiding geven aan de aanwezige medewerkers.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Vereisten

Waar ga je werken?
Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een modern expertisecentrum voor geriatrische revalidatie in combinatie met een aantal WLZ-afdelingen. Binnen de revalidatieafdelingen van Hof van Sloten draait alles om het bespoedigen van de terugkeer naar huis. Na ontslag begeleiden we de cliënt verder in de thuissituatie tot zijn revalidatiedoelen zijn bereikt.

Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als ANW hoofd werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie. Als verpleegkundige ben je voor de cliënt naast de behandelaren de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Menig ziekenhuisbed in Amsterdam blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg. De GRZ is de connectie tussen ziekenhuis en thuis. We streven ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan door – naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling – ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling en innovatie.


Als verpleegkundige voor de avond-, nacht- en weekenddiensten val je onder het ANW team en ben je eindverantwoordelijk en heb je de regie over de zorg voor de revalidatie afdelingen. Je biedt verpleegkundige zorg aan de cliënten. Je draagt zorg voor een kwalitatief optimale, efficiënte en doelmatige uitvoering van de calamiteitendienstverlening. Je houdt toezicht op de kwaliteit in het algemeen en verpleegkundige zorg in het bijzonder. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts.


Wie ben jij?
Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je avond- en nachtshift. Verder ben je:

 • BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4);
 • Up-to-date met je VRH;
 • In bezit van een BHV diploma of je bent bereid deze als nog te halen;
 • In staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Betrouwbaar, ondernemend, flexibel en inventief.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Nelleke Joseph-Kruyswijk (manager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature