Omschrijving

Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark zoekt een ANW hoofd (avond-nacht-weekend) voor 16 tot 24 uur per week. Je krijgt energie van de avonden en nachten en vind het juist prettig om de weekenden en met feestdagen te werken. Je hebt ervaring in de ouderenzorg en kan operationeel leiding geven aan de aanwezige medewerkers!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (16-24 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT 50, min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Je draagt zorg voor een kwalitatief optimale, efficiënte en doelmatige uitvoering van de calamiteitendienstverlening. Je houdt toezicht op de kwaliteit in het algemeen en verpleegkundige zorg in het bijzonder. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts.

Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je avond- en nachtshift. Verder ben je:

  • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4);
  • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen;
  • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief;

Vereisten

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark gelegen in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolgen van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven tot cliënten die op een gesloten psychogeriatrische afdeling wonen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. Als ANW hoofd voor de avond- en nachtdiensten val je onder het ANW team en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis (uitgezonderd de GRZ afdelingen).

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Monica Edelaar (locatiemanager) via 06-18538419.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature