ANW Hoofd

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige voor de avond- en nachtdiensten val je onder het ANW team, weekend/avond/nacht en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis. Je draagt zorg voor een kwalitatief optimale, efficiënte en doelmatige uitvoering van de calamiteitendienstverlening. Je houdt toezicht op de kwaliteit in het algemeen en verpleegkundige zorg in het bijzonder. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Vanuit jouw verpleegkundige expertise begeleid en ondersteun je ook de twee ELV afdelingen, te weten: somatiek en cognitief. De ELV cognitief betreft een nieuw geopende afdeling binnen Cordaan die kortdurende opnames voor mensen met een cognitief probleem biedt.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, waar verschillende soorten zorg worden verleend, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. Er bevinden zich meerdere afdelingen, zoals afdelingen voor cliënten met dementie en lichamelijke aandoeningen. Kortom een veelzijdige locatie waar er als ANW hoofd genoeg uitdagingen zijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je avond- en nachtshift. Verder ben je:

 • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4);
 • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen;
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief;

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregelin;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenpla.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ger Rennen (locatiemanager) 06-11377003. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emilie Engel (recruiter) 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature