ANW Verpleegkundige – In Het Zomerpark

Omschrijving

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige die met name in de avonden en nachten wilt werken. Ben jij gedreven en lijkt het je fijn om in een groene en rustige omgeving te werken? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 tot 28 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 50 min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je shift.

 • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4/5);
 • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief.

Vereisten

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg aan: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.

Het moderne woon- en zorgcentrum bevindt zich in de omgeving van Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige voor de avond- en nachtdiensten val je onder het ANW team, weekend/avond/nacht en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Bij Cordaan streven wij ernaar om de cliënten van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verpleegkundige draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Mathilde Minderhoud (Locatiemanager) via 06-25092164. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature