Omschrijving

Heb jij ervaring en/of affiniteit en heb jij de intentie om je verder te ontwikkelen binnen de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team bestaande uit 4 artsen en een AIOS te versterken! Start per direct als Arts VG bij Cordaan voor 24 uur per week!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het medisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van met de verstandelijke beperking samenhangende problemen bij cliënten met een verstandelijke beperking. Daarnaast coördineer je de uitvoering van het medisch deel van het behandelplan en verleen je preventieve medische zorg, teneinde behoud en/of herstel van het menselijk functioneren te realiseren. Dit alles conform het zorgaanbod van de arts VG (NVAVG 2012)/beroepsgroep. Daarnaast draag je bij aan de kwaliteit van de medische zorgverlening en het opleiden van een arts VG. Je toont je medisch leider en borgt de kwaliteit van de totale zorgverlening. Je werkt vanuit de visie en kernwaarden van Cordaan.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 75 €6.243,- €9238,- (o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Parkeren gaat via de Parkeerapp.
 • lidmaatschapskosten voor de beroepsvereniging worden vergoed

Waar ga je werken?
Je werkt binnen een team in een prettige sfeer samen met verschillende disciplines zoals gedragswetenschappers en paramedici. Diverse doelgroepen vallen onder jouw expertise en je biedt zorg aan cliënten van woonvoorzieningen verspreid over Amsterdam. Daarnaast bieden we sinds 2017 AVG poliklinische zorg voor extramurale- en externe cliënten.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent geregistreerd AVG.
 • Je blijft op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waarbij je soepel kunt schakelen tussen de verschillende niveaus waarbinnen je manoeuvreert.
 • Ook kun je goed in multidisciplinair verband samenwerken.
 • Je ziet het als een uitdaging een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en aan de professionalisering van deze zorg.
 • Je bent in bezit van rijbewijs en auto.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Watzelien van Gelderen (Manager Behandelzaken) via wvangelderen@cordaan.nl of 06-41582905. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature