Assistent begeleider / Begeleider logeerhuis De Kring

Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt een assistent-begeleider en een begeleider voor logeerhuis De Kring in Gaasperdam, onze mooie opgeknapte locatie in Amsterdam Zuidoost. Help jij samen met jouw collega´s de kinderen aan een fijn weekend? 

Wat ga je doen?
Logeerhuis De Kring is op zoek naar een assistent-begeleider  (0 tot 4 uur per weekend) en een begeleider voor in de weekenden. Voor beide functies werk je op zaterdag en/of zondag (8 tot 16 uur per weekend) op een groep van 8 à 9 kinderen. Ook draai je nachtdiensten mee wanneer dat nodig is. 

Als (assistent-) begeleider bied je de kinderen een fijne dag en avond door een huiselijke sfeer te creëren. Je vind het leuk om met verschillende niveaus te werken binnen de doelgroep ´kinderen met een verstandelijke beperking´. Er zijn ook kinderen met een lager niveau, wat inhoudt dat zij ook zorg nodig hebben in de vorm van ADL. Ook schrik je niet van kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je staat als (assistent)-begeleider ook klaar voor de ouders van de kinderen om te ondersteunen waar nodig. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau, bijvoorbeeld SPW, MMZ of een relevant hbo diploma zoals MWD, Pedagogiek of SPH.
 • Je bent beschikbaar voor 8 tot 16 uur per weekend (voor assistent begeleider geldt: 0 tot 4 uur per weekend). Je werkt dan bijvoorbeeld elke zaterdag en zondag. Het is ook mogelijk alleen elke zaterdag óf zondag te werken. Ook ben je bereid zo nu en dan nachtdiensten te draaien.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de doelgroep: kinderen met een verstandelijke beperking (en bijkomende problematiek).
 • Ervaring in het omgaan met ouders en het houden van gesprekken met ouders is een pré.
 • Je kunt goed rapporteren en overdragen aan je collega´s van het logeerhuis en De Kring. 

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract (8-16 uur per weekend/0-4 uur per weekend) met uitzicht op verlenging.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 (assistent-begeleider) en FWG 40 (begeleider). 
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.


Enthousiast?
Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Simone Kuiper via T. 06 1118 7108.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature