Assistent begeleider - Cordaan Jeugd

Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt meerdere Assistent-Begeleiders voor verschillende Zorgonderwijsgroepen.


Wat ga je doen?

Je komt te werken op één van onze Zorgonderwijsgroepen. Op deze groepen bieden wij dagbesteding aan kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking. We werken met groepen van 6 kinderen/jongeren. De kinderen/jongeren bereiden we voor op het speciaal onderwijs (SO of VSO) of kinderen en jongeren kunnen profiteren van de schoolse omgeving en kleine momenten meedoen op school. Zij hebben echter wel de basis van een kleine groep nodig.
Als assistent begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen/jongeren van je groep. De persoonlijk begeleider is eindverantwoordelijk voor de kinderen/jongeren, als assistent ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die voor de kinderen/jongeren zijn afgesproken, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.


Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een aanstelling van 16, 20 of 32 uur voor 10 maanden met uitzicht op verlenging, de vacature voor de zwangerschapsvervanging is een dienstverband van 8 maanden. Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 35. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Vereisten

Waar ga je werken?

We hebben op twee locaties van Cordaan Jeugd assistenten nodig. De eerste is de Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO (Amsterdam Zuid) waar we in twee groepen 12 jongeren met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand begeleiden. Je werkdagen zijn donderdag en vrijdag. 

De andere locatie is de Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO (Amsterdam West), hier begeleiden we in drie groepen 18 kinderen met een verstandelijke beperking. We zoeken voor deze locatie 2 assistenten. Vanaf 1 juni een assistent voor 2 à 3 dagen in de week. Je werkt 1 dag op alle drie de groepen. Een leuke manier om kennis te maken met het werken op de ZOG.
Daarnaast hebben we een tijdelijke plek vanwege zwangerschapsvervanging voor 4 dagen in de week (donderdag is je vrije dag) per direct t/m 1 februari 2021. Je werkt drie dagen op een vaste groep en de vierde dag ben je flexibel inzetbaar voor de ZOG.


Wie ben jij?
Je hebt enige ervaring in het werken kinderen met een verstandelijke beperking. Je hebt een praktische instelling, bent flexibel en je hebt affiniteit met deze doelgroep. Je bent enthousiast en je bent in staat om de doelen voor de kinderen in de praktijk samen met collega's uit te voeren. Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze zorgonderwijsgroepen.


Enthousiast?

Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Marieke Heinsman (teammanager Cordaan Jeugd) via T. 06 46 425 119. Voor vragen over de sollicitatieprocedure met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via T. 06 11 865 088. De sluitingsdatum is 9 juni 2020. De gesprekken vinden plaats in de week van 15 juni.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature