Assistent begeleider dagbesteding - locatie de Elzen (min-max)

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als assistent begeleider val je in op verschillende groepen van dagcentrum De Elzen. Op De Elzen werk je soms alleen op een groep en soms samen met een collega in de ondersteuning van de cliënt bij zinvolle dagbesteding. In overleg met collega's maar soms ook geheel zelfstandig met gebruik van een inval-map bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de cliënten. Je bent gedurende de dag verantwoordelijk voor de cliënten maar er zijn altijd collega's op de achtergrond om hulp aan te vragen.


Waar ga je werken?

Dagcentrum De Elzen is er op gericht mensen met een verstandelijke beperking en vaak bijkomende problematiek (bijvoorbeeld ASS) beschutte, zinvolle dagbesteding te bieden. Cliënten gaan onder begeleiding veel naar buiten, doen schoonmaakwerkzaamheden in de buurt en bij het GVB. Het dagcentrum bestaat uit 9 groepen van 5 tot 12 cliënten per groep met verschillende profielen waaronder structuur, variatie, creatief, dienstverlening en ontwikkelingsgericht. In totaal zijn er ca. 80 cliënten.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma MMZ-3 of een diploma van een andere relevante beroepsopleiding- Je hebt kennis van en ervaring met mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking en met moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je hebt een praktische instelling, bent flexibel inzetbaar en hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent enthousiast en in staat een gezellige sfeer te creëren.
  •  je bent vindingrijk en creatief bij het uitvoeren van activiteiten met de deelnemers
  • Je bent in staat zelfstandig te functioneren en kunt adequaat handelen in moeilijke of onverwachte situaties.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je kan met de computer overweg.
  • Je bent sensitief en alert op kleine signalen in de communicatie met de cliënt.
  • Je kunt gedrag van de cliënt plaatsen in het beeld van de stoornis én in relatie tot de omgeving.
  • Zelfreflectie: je zoekt actief naar een persoonlijke feedback en beschikt daarbij over een reëel zelfinzicht.
  • Je werkt vanuit een positieve benadering.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een aanstelling voor een half jaar. Je krijgt een min-max contract voor 3-32 uur. Meestal staat je werkrooster een maand van te voren vast maar je dient ook oproepbaar te zijn. Je bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week. Je werkt op oproepbasis. De werktijden zijn van 8.15 uur tot 16.15 uur. We zijn op zoek mensen die flexibel beschikbaar zijn op woensdagen, donderdagen en vrijdagen.Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau.

 

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Liesbeth van der Grinten-Bezemer: 0612607836. De sluitingsdatum van deze vacature is 6 juli.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.