Omschrijving

Lyan werkt op De Marius Meijboom (IJburg) met de doelgroep jongeren met EMB (ernstig meervoudig beperkt): ´´Dit is echt mijn doelgroep. De doelgroep moet je liggen, maar dat weet je eigenlijk pas als je contact hebt. EMB schrikt soms af, maar het betekent niet dat mensen niks kunnen. Je kunt nog zoveel bereiken samen.´´Kom jij als assistent begeleider het team van De Marius Meijboom versterken?
Waar ga je werken?

De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Sinds 5 jaar wonen of logeren hier kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap. De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een mooi balkon en een grote leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24 uursvisie. Er is een intensieve samenwerking met ouders. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de wijk.


Op woongroep Blauw wonen 6 volwassen mensen met een zeer ernstige meervoudige beperking. Wat deze bewoners met elkaar gemeen hebben is dat zij ongenoegen kunnen uitten in moeilijk verstaanbaar gedrag. Als assistent begeleider zorg jij ervoor dat de mogelijkheden en talenten van deze bewoners te zien blijven. Voor jou, je collega's en de omgeving waarin zij participeren.

Er is tevens groepsmeerzorg aanwezig op de woning. Dit is er om met elkaar naar manieren te blijven zoeken, waardoor de bewoners samen kunnen wonen en hierbij momenten van plezier kunnen beleven.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder ons filmpje: 

Wat krijg je van ons?

 • Het betreft een pdienstverband 24-32 uur per week.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast contract.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau FWG 35.
  (€2.110 - €3.009 per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Wij stimuleren onderwijs en persoonlijke groei. Zo is er bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.

Wat ga je doen?

Samen met een team collega’s ondersteun en verzorg je cliënten daar waar nodig.  Onze cliënten zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de omgeving en alle dagelijkse handelingen. Dit vraagt een groot inlevingsvermogen van de begeleiders en een intensieve samenwerking met betrokkenen. Door jouw inlevingsvermogen en intensieve samenwerking, creëren jullie samen de begeleiding van de cliënten. Het uitvoeren van verpleeg technische handelingen is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Voorkomende handelingen zijn onder andere medicatie delen en sondevoeding geven.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij bent van nature nieuwsgierig naar het gedrag van de ander. Dit uit zich in het kunnen zien van kleine signalen en het betekenis kunnen geven aan deze signalen. De kleinste veranderingen vallen je op. 
 • Je bent in staat om een huiselijke en warme sfeer te creëren en activiteiten aan te bieden naar de mogelijkheden van de bewoners. 
 • Je bent een teamspeler, oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste werkhouding. Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s en ouders te bouwen aan kwalitatief hoogwaardige zorg;
 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau (zoals MMZ4, Verzorgende IG, Verpleegkundige)
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week.
 • Je werkt graag met deze doelgroep (EMB), hebt kennis van de doelgroep of staat open om je erin te verdiepen.

Enthousiast?   

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou.
Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou. 

Je bent ook altijd welkom een kijkje te komen nemen op De Marius Meijboom. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom. (Graag in het weekend komen, liefst ook nog even eerst contact opnemen.)

Meer informatie? Neem contact op met:
- Ingrid Leijen (locatiemanagerDe Marius Meijboom) via 06- 8353 5948 of Ileijen@demariusmeijboom.nl

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature