Assistent begeleider Jeugd

Omschrijving

Per 1 september 2019 zijn we op zoek naar een assistent begeleider die ervaring heeft in het werken met jongeren (of volwassenen) met een verstandelijke beperking. 

  

Wat ga je doen? 
Als assistent begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen van je groep. De begeleider is eindverantwoordelijk voor de cliënten, als assistent ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die de verwanten van de kinderen met de begeleider hebben afgesproken, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.     


Waar ga je werken? 
Je komt te werken op de Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO (Amsterdam Zuid) waar we in twee groepen 12 jongeren met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand begeleiden. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. 

Vereisten

Wie ben jij? 
Je hebt enige ervaring in het werken jongeren met een verstandelijke beperking. Je hebt een praktische instelling, bent flexibel en je hebt  affiniteit met deze doelgroep. Je bent enthousiast en je bent in staat om de doelen voor de kinderen in de praktijk samen uit te voeren. Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze Zorgonderwijsgroepen. Je bent beschikbaar voor 24 uur per week, vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.    

Wat krijg je van ons?  
Wij bieden je een aanstelling voor 10 maanden met uitzicht op verlenging. Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 30 of 35. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan. 

 

Enthousiast?

Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een  motivatie. 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Marieke Heinsman (teammanager Cordaan Jeugd) via T. 06 4642 5119. Voor vragen over de sollicitatieprocedure met Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372. 


De gesprekken vinden plaats in de week van 12 augustus. 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.