Omschrijving

Ben jij een creatieve, positieve en ondernemende welzijnsmedewerker, die goed kan signaleren en graag initiatief neemt? Heb je affiniteit met ouderen met een psycho-geriatrische achtergrond? Kan jij de wensen en capaciteiten van deze ouderen achterhalen en vertalen in activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
Een werkplek waarbij samenwerking met cliënten en collega's voorop staat. Werkplezier, persoonlijke professionaliteit en zelfstandigheid gaan hierbij hand in hand. Je werktijden en dagen zijn flexibel, conform roosterplanning. Verder bieden wij:

  • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand op basis van 36 uur.;
  • Pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een relevant mbo niveau 4 diploma (bijvoorbeeld SPW-4, MMZ-4 of vergelijkbaar). Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen met veelvoorkomende problematiek. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bezoekers, mantelzorgers, vrijwilligers aan te sturen en te begeleiden. Verder ben je creatief en flexibel, een echte duizendpoot die voelt wat onze cliënten nodig hebben. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bezit goede computervaardigheden.

Vereisten

Waar ga je werken?
Je werkplek is in Diemen locatie De Diem. De Diem een gezellig en huiselijk woonzorgcentrum waarin diverse doelgroepen wonen en samenkomen. Jouw werkzaamheden zullen vooral op de afdeling PG plaatsvinden daar zijn 23 cliënten.

Wat ga je doen?
Als assistent participatiecoach op onze locatie De Diem, neem jij het initiatief om het welzijnsaanbod voor onze cliënten te ontwikkelen en uit te voeren. Je werkt samen met onze participatiecoach, en vervangt deze bij afwezigheid. Wij vinden welzijn voor onze bewoners erg belangrijk. De samenwerking met vrijwilligers, zorgmedewerkers en het betrekken van mantelzorgers bij de activiteiten is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast analyseer je de behoefte van cliënten, en gaat op zoek naar mogelijkheden om deze te realiseren. Je rapporteert deze werkzaamheden in ONS.

Enthousiast?
Zoek jij een gezellige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Wij ontvangen graag jouw Cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nanette Quick - Wingers (locatiemanager) via 06-11620086. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Reageren kan tot en met 27 januari 2021.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature