Assistent Participatiecoach - In Het Zomerpark

Omschrijving

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een assistent participatiecoach. Hierbij ga je de welzijnsbehoeftes en wensen van de ouderen achterhalen om vervolgens samen met de participatiecoach de aansluitende activiteiten te organiseren en begeleiden. Ben jij ondernemend, goed in netwerken en kan je creatief denken? Heb je aandacht voor ouderen en kan jij de wensen en capaciteiten van deze ouderen achterhalen en vertalen in activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen?
Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark heeft een actief verenigingsleven. Als assistent participatiecoach ondersteun je de participatiecoach bij het ontwikkelen en coördineren van het welzijnsaanbod voor de bewoners. Samen zijn jullie erop gericht om onze bewoners te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid door middel van een zinvolle dagbesteding en daarin te laten participeren. Je organiseert zowel individuele activiteiten als activiteiten voor groepen. De samenwerking met vrijwilligers, gastvrouwen en het betrekken van mantelzorgers bij de activiteiten is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast analyseer je de behoefte van cliënten, begeleid je de activiteiten en verzorg je enkele administratieve werkzaamheden die bij de functie horen. De assistent participatiecoach neemt de participatiecoach waar bij afwezigheid, voor de dagelijkse gang van zaken.

 

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.
Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent natuurlijk een creatieve en ondernemende welzijnswerker, verder ben je:

 • In het bezit van een diploma SPW-4 of MMZ-4 of vergelijkbaar (Mbo-4 werk- en denkniveau);
 • Je bent 24 tot 28 uur per week flexibel inzetbaar (verdeeld over 4 dagen);
 • Je hebt ervaring in ontwikkeling en coördinatie van activiteitenaanbod in een zorgcentrum of vergelijkbare setting;
 • Je hebt een creatieve geest, kan out of the box denken en hebt een goed improvisatie vermogen;
 • Je hebt een vriendelijke, gastvrije en proactieve houding;
 • Je bent bekend en hebt affiniteit met zowel de somatische doelgroep als de psychogeriatrie;

Wat krijg je van ons?
Een fijne werkplek waarbij samenwerking met cliënten en collega's natuurlijk voorop staat, verder krijg je:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?

Zoek jij een gezellige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Wij ontvangen graag jouw Cv en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathilde Minderhoud (locatiemanager) via 06-25092164. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Solliciteren kan tot 12 december 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.