Omschrijving

Marvy: 'Ik kom uit de televisiewereld en ik heb de overstap gemaakt naar een totaal nieuwe wereld. Ik verkies de zorg boven de glamour van de tv-wereld en heb er geen dag spijt van. De functie van Verzorgende IG past mij als een handschoen en ik begin mijn dag zingend op de fiets."  Wil jij net als Marvy in de zorg werken en écht iets betekenen voor anderen? Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG te werken. Wij maken jouw carrière switch mogelijk met leuke collega's in een fijne werkomgeving. Klik hier voor Marvy haar verhaal.

Wat krijg je van Cordaan?

  • Salaris conform CAO VVT FWG 40: € 2.492- € 3061 (excl. ORT) o.b.v. een 36-urige werkweek. Uurloon van minimaal €15,93.
  • Een parttime contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met een vast contract bij het behalen van je diploma.
  • Pensioenregeling; een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Heb je de ambitie om door te groeien naar een functie als Verpleegkundige? Bij Cordaan is dit mogelijk!
  • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw salarisstrook!
  • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Hoe werkt het?
Het zij-instroomtraject start op 15 november 2021. Als zij-instromer combineer je leren en werken op een vaste locatie. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Leren en tegelijk doen blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Binnen 18 maanden behaal jij je diploma als Verzorgende IG en na je opleiding mag je kiezen bij welke locatie van Cordaan je wilt werken. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent super gemotiveerd om je te laten omscholen tot Verzorgende IG. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam en de uitvoering van verzorgende en verpleegtechnische taken. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar voor 32 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • In het bezit van een havo, vwo of diploma op minimaal mbo 3 niveau en werkervaring;
  • Woonachtig in een straal 25 km;
  • Ook wanneer je geen ervaring hebt in de zorg ben je van harte welkom!

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark
in Nieuw-Vennep is een woon-en zorgcentrum van Cordaan in de Haarlemmermeer. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.

Enthousiast?
 We hebben een beperkt aantal plaatsen dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Graag ontvangen wij alvast je cv en motivatiebrief. Wij houden je op de hoogte wanneer er weer een nieuw traject van start gaat. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cristy van Heusden via 0639189199 of cvanheusden@cordaan.nl. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature