Omschrijving

Voor diverse locaties van Cordaan zijn wij op zoek naar een ambitieuze basisarts met affiniteit voor de ouderengeneeskunde. In Cordaan verblijven cliënten die, voor een korte of langere periode, behandeld en verpleegd moeten worden en voor wie thuiszorg niet meer toereikend is. Wij bieden medische zorg voor o.a. psychogeriatrische, somatische, NAH en GRZ cliënten.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €3.818,- en max. €5.752,- bruto per maand op basis van 36u;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Een leuke bonus bij het aandragen van een collega!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;

Daarnaast biedt Cordaan meerdere opleidingsplekken aan voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen.

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep c.q. met de ouderengeneeskunde. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als basisarts werk je altijd vanuit één van de basislocaties van de artsen teams. Deze basislocaties zijn gelokaliseerd in Amsterdam Noord, West, Oost & Zuid.

 • Per januari/februari 2022 zoeken wij drie basisartsen  voor verschillende locaties voor het domein Specialistische Zorg Ouderen (revalidatie);
 • Per februari 2022 zoeken wij een basisarts voor In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep (ouderenzorg);
 • Per februari/maart 2022 zoeken wij een basisarts voor Hof van Sloten in Amsterdam West (ouderenzorg);
 • Per februari/maart 2022 zoeken wij een basisarts voor Berkenstede in Diemen (ouderenzorg);

Uiteraard mag je ons altijd een open sollicitatiebrief sturen, we bewaren je gegevens graag in portefeuille!

Wat ga je doen?
Je verleent medische zorg aan cliënten in één of meerdere woonlocaties van Cordaan, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren. Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met managers van de medici.
Ouderenzorg: Marjo Scheffer via 06-27744545 of Gerdien Sloot via 06-28523050
Revalidatie: Mathilde Minderhoud via 06-25092164


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature