Omschrijving

Voor onze woon en zorglocatie In het Zomerpark in Nieuw-Vennep, zoeken wij voor de duur van 6 maanden een  basisarts met affiniteit voor de ouderengeneeskunde. Wij bieden medische zorg voor o.a. psychogeriatrische, somatische, NAH cliënten. Ben jij de basisarts die wij zoeken en ben jij 24-32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor de duur van 6 maanden (24-32 uur per week);
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €4391.52 en max. €6117.33 bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;


Wat ga je doen?
Als basisarts verleen je medische zorg aan cliënten, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren. Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie;
 • Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep c.q. met de ouderengeneeskunde;
 • Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. 


Waar ga je werken?
Je komt te werken op locatie In het Zomerpark (https://www.cordaan.nl/locatie/het-zomerpark) in Nieuw-Vennep. Je werkt samen in een artsenteam van specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en praktijkverpleegkundigen. 


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met  Marjo Scheffer (manager behandelaren) via mscheffer@cordaan.nl of via 06-27744545. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of via 06-28171503.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature