Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een baan als basisarts en heb jij de intentie om je verder te ontwikkelen binnen de verstandelijk gehandicapten zorg? Start per direct als basisarts bij Cordaan en groei door middels een opleiding tot specialist arts verstandelijk gehandicapten (AVG).

Wat ga je doen?
Je verleent medische zorg aan cliënten in meerdere woonlocaties van Cordaan, onder supervisie van de AVG arts. Je wordt hierbij aan een aantal locaties gekoppeld. Werken binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg blijft altijd uitdagend door de gevarieerde doelgroep. Cliënten verschillen van zeer ernstig verstandelijk beperkt met veel medische problematiek tot licht verstandelijk beperkt in combinatie met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek.
Als arts bied je medische deskundigheid gericht op deze specifieke gezondheidsproblemen. De huisartsgeneeskundige zorg is overgedragen aan de huisarts met wie je regelmatig medisch beleid afstemt. Verder:

 • Werk je nauw samen met praktijkverpleegkundigen, doktersassistente, begeleiders en medisch secretaresses.
 • Ben je verantwoordelijk voor het medische deel van het persoonlijk plan van de cliënt en je hebt directe afstemming met de gedragsdeskundige en paramedici.
 • Adviseer je cliënten, verwanten, medewerkers en medisch specialisten die betrokken zijn bij de cliënt.
 • Bied je preventieve zorg volgens richtlijnen en Healthwatch programma’s.
 • Werk je als arts volgens wet- en regelgeving zoals de kwaliteitswet zorginstellingen, de wet Zorg en Dwang en de WGBO.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met de verstandelijk gehandicaptenzorg. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit van zorg voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis humor en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent beschikbaar voor 32 uur en bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract met uren in overleg;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 65 min (€3.372 - €5.095 o.b.v. 36 uur);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris;
 • Cordaan biedt opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot arts voor gehandicapten (AVG) willen volgen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bart Elffers (AVG) via belffers@cordaan.nl/ 06-1139 1593.

Heb jij vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Melanie Grooten, Recruiter a.i. via mgrooten@cordaan.nl of via 0628817195 (werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag). Ik help je graag verder.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature