Basisarts - Geriatrische Revalidatie Zorg

Omschrijving

Heb jij kennis en interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg? Kom dan als basisarts werken in ons Expertisecentrum Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw-West.

 

Wat ga je doen?
Als basisarts voor de Geriatrische Revalidatie Zorg verleen je medische zorg aan cliënten in één of meerdere revalidatie locaties van Cordaan, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren.

Je maakt als basisarts onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire Ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.

 

Waar ga je werken?
Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De vier GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep en laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt.

 

De locatie waar wij een basisarts zoeken is Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw-West. De afdeling GRZ/ELV waar je komt te werken biedt op dit moment ruimte voor 59 patiënten en wordt uitgebreid met 25 plaatsen door de bouw van de nieuwe F-vleugel die al in volle gang is en eind oktober zal openen voor cliënten.

 

Vereisten

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €3.444,- en max. €5.188,- bruto per maand op basis van 36u.
  • Cordaan heeft meerdere opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen.
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,3% van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Vincent van der Laan (Manager Bedrijfsvoering Specialistische Zorg Ouderen) via 06-28526515. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.