Omschrijving

Heb jij  interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg? Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Kom dan als basisarts werken in ons Expertisecentrum in Amsterdam.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. € 4.264 en max. € 5.939 bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?
Als basisarts voor de Geriatrische Revalidatie Zorg verleen je medische zorg aan cliënten op een revalidatie locatie van Cordaan, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie;
 • Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep c.q. met de ouderengeneeskunde
 • Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. 


Waar ga je werken?
Je maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden en laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals: zoekenhuizen, universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

Wij zoeken voor twee locaties waar we kortdurende zorg (ELV/GRZ) bieden, een basisarts:

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel van basisarts? Solliciteer dan direct! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vragen? Je kunt terecht bij Vincent (Manager Bedrijfsvoering Specialistische Zorg Ouderen) via vvanderlaan@cordaan.nl of 06-28526515.  Voor vragen over het proces kun je terecht bij: Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. 

De sluitingsdatum van de vacature is vrijdag 16 juni.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature