Basisarts - GRZ

Omschrijving

Heb jij kennis en interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg? Kom dan als basisarts werken in ons Expertisecentrum in Amsterdam. 

Wat ga je doen?
Als basisarts voor de Geriatrische Revalidatie Zorg verleen je medische zorg aan cliënten in één of meerdere revalidatie locaties van Cordaan, onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren.

Je maakt als basisarts onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire Ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. 

Waar ga je werken?
Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De vier GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep en laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Onderstaand een beschrijving van de drie Amsterdamse locaties waar je zou kunnen komen te werken. Graag bespreken we jouw plek van voorkeur met je.

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer. Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Patiënten hebben de beschikking over ruime en moderne appartementen met een eigen badkamer met douche en toilet. Een deel van de locatie is ingericht voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Ook is er een wijkkliniek, kortom een locatie die veel te bieden heeft. De afdeling GRZ/ELV waar je kan komen te werken biedt ruimte voor 24 patiënten.
Expertisecentrum Hof van Sloten ligt in Amsterdam Nieuw-West. De afdeling GRZ/ELV biedt op dit moment ruimte voor 60 patiënten en is uitgebreid met 25 plaatsen door de bouw van de nieuwe F-vleugel.

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage.

Vereisten

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €3.707,- en max. €5.584,- bruto per maand op basis van 36u.;
  • Cordaan heeft meerdere opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Fietsenplan.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Vincent van der Laan (Manager Bedrijfsvoering Specialistische Zorg Ouderen) via 06-28526515. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature