Omschrijving

Lees jij ‘Geriatrische Revalidatie Zorg’ en spreekt dat jou meteen aan? Ben jij op zoek naar een baan als basisarts? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er is per 1 september plek beschikbaar in ons modern woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep). 


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (met intentie tot verlenging), uren in overleg;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. € 4.726 en max. € 6.583 bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

Je verleent medische zorg aan cliënten onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde waarin jullie de regie voeren over 24 GRZ cliënten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren.

Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen.

Ook maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie;
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg en het is een pre als je bekend bent met acute zorg of geriatrie in het ziekenhuis;
 • Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid;
 • Je werkt voornamelijk in de dagdiensten en bent bereid ook andere diensten mee te draaien (weekenden);


Waar ga je werken?

Cordaan zoekt een basisarts voor ons modern woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) gelegen in de regio Haarlemmermeer. De afdeling GRZ/ELV waar je komt te werken is onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt ruimte voor 24 patiënten.

Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De vier GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep en laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel van basisarts? Solliciteer dan direct! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.De sluitingsdatum van deze vacature is 15 juni.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature